calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

KO JE ZAPRAVO DESINGERICA?

Objavio: RHT
02/09/2023 6:00 PM

Reper javnosti poznat kao Desingerica, posljednjih nedjelja je u centru pažnje nakon što je gradonačelnik Banja Luke, Draško Stanivuković, zabranio njegov koncert u tom gradu, a kao razlog tome, Stanivuković je istakao degutantno ponašanje kontroverznog repera.

To je samo jedan od skandala po kojima ga javnost zna.

Društvene mreže i portali bruje o Desingerici koji na svojim nastupima “krsti” publiku tako što ih udara patikom po glavi, zatim baca pocjepane čarape na njih, poliva pićem i slično. Dragomir je samo godinu dana dio estrade, a uspio je da postane popularniji od mnogih izvođača koji su duže od njega na javnoj sceni. Kako, zašto i ko je zapravo Dragomir Despić?

O njegovom privatnom životu ne zna se mnogo, ali su mediji došli do informacija o Dragomirovom djetinjstvu i trenucima prije nego što je postao poznat. U OŠ “20. oktobar” svi su ga znali po prezimenu, a djevojčice su ludile za njim, zbog čega je ulazio iz veze u vezu i često mijenjao djevojke. Kako je i sam priznao, bio je problematičan đak i žvrljao je po zidovima škole, zbog čega je upadao u probleme, piše Telegraf.rs.

U rancu je često nosio šrafilicu, kako bi popravljao školske stolove i stolice, a u jednom sastavu na pismenom zadatku iz srpskog jezika, pisao je o tome kako je usisivač šetao napolju kao kućnog ljubimca. 

-Bomba! Svašta sam radio, bio sam nemiran, šarao sam cijelu školu, pravio sam s**nja… Bio sam problematičan, iskreno, ali djevojčice su ludile za mnom. Nisam baš bio nešto miran, ali sam bio dobar košarkaš, uvijek sam se trudio u sportu”, ispričao je Despić, koji je odrastao u novobeogradskim blokovima.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS