calendar

Subota 27. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ZNAM ŠTA JE RADILA SA 14 GODINA” Stanija Dobrojević RASKRINKALA Maju Marinković, iznijela šokantne detalje iz njene prošlosti Dvije teniserke na OI-ju su kćerke multimilijardera: Takmiči se i zet Bila Gejtsa OVO JE KUĆA LEPOG MIĆE?! Ostvario želju KĆERKI: To je raj na zemlji, treba da se radi LETNJIKOVAC! (FOTO) HYPE NA LICU MJESTA! Ekskluzivni snimci Miljane Kulić nakon što je objavljeno da je u bolnici! OVO JE PRAVA ISTINA JANJUŠ I ENA PREVARILI NACIJU? Nikad se nisu ni razvodili? Isplivao ŠOK snimak! PROCURILA FOTKA ĐINE DŽINOVIĆ SA DEČKOM! Bez brushaltera i usne na grudima, stegao je i pribio uz sebe! Manijak silovao 21-godišnjakinju u Beogradu: Napao je nasred ulice dok se vraćala iz noćnog izlaska ĐOKOVIĆ SUMIRAO UTISKE NAKON PRVOG MEČA! Novaku samo zlato u glavi: “Neću gledati Alkaraza i Nadala, naši košarkaši su mi bitniji” “BEZ FILTERA, BEZ EFEKATA!” Neda Ukraden u osmoj deceniji obukla zavodljivi kupaći, pa razbuktala maštu! (FOTO) Nedim Sladić objavio detaljnu vremensku prognozu: Slijedi suša širom BiH, a padavina ni na vidiku ACA LUKAS HITNO HOSPITALIZOVAN ŠTA SE DEŠAVA SA SINOM DRAGANE MIRKOVIĆ? Marko objavio šok fotku iz restorana Doping skandal prvog dana Olimpijskih igara: Dominikanska odbojkašica suspendovana Tragedija u Bugojnu: U požaru stradao muškarac POVRIJEĐEN SAŠA MIRKOVIĆ! Oglasio se iz hotela gdje se dogodila nezgoda! (VIDEO) Trudnica na plaži uhvatila muža s ljubavnicom, ljudi pišu: Zaslužuje zatvor

Astro kalendar za septembar: Ovo su najvažniji datumi kad slijede burna ljubavna dešavanja, dva znaka su na udaru

Objavio: RHT
02/09/2023 9:30 AM

U septembru se pokreću razne energije posebno kad je u pitanju ljubavHoroskop

Shutterstock

septembru se pokreću razne energije posebno kada je u pitanju Venera. 

4.9. Venera u znaku Lava kreće direktno sa 12 stepena lava i donosi jednostavnije vrjednovanje sebe i svega onoga što ima veze sa partnerskim odnosima, sa ljubavnim situacijama koje su itekako bile pod uticajem prošlosti i povratak bivših partnera. Ovo je posebno olakšavajuća okolnost za Lavove i Vodolije.

 

4.9. Jupiter kreće retrogradno sa 15 stepena Bika i to će trajati narednih stotinak dana, što je veoma komplikovana energija. Potrebno je razumjeti sebe i svoje vrijednosti, ono što dobijamo kroz darove univerzuma, a zbog retro hoda biće veliko preispitivanje sebe i povratak na neke stare vrijednosti. 

15. 9. Merkur kreće direktno sa 8 stepena Djevice a to je stepen koji pripada Škorpiji – na samom početku direktnog hoda važno je spoznati istinu i ne zavaravati sebe u vezi odluka koje smo donijeli ili koje je potrebno donijeti do kraja septembra. 

15.9. mlad Mjesec u znaku Djevice na 21 stepenu. Ovaj mlad Mjesec nas poziva da počnemo nove životne projekte i ostvarimo svoje planove posebno kada je u pitanju posao i kada su u pitanju poslovne i finansijske situacije. Najvažnije je pročistiti sebe iznutra i biti spreman na nove poslovne izazove. 

23. 9. Sunce ulazi u znak Vage i počinje godišnje doba – jesen. Ovih narednih mjesec dana rođendan slave Vage i ovo idealan perioda urade svoj godišnji horoskop. Takođe ovo je vrlo zanimljiv period i za sve one koji imaju podznakuć u znaku Vage što znači da Sunce prolazi kroz njihovo prvo polje i osvjetljava njihove životne odluke i pomaže im da donesu dobre odluke. 

29.9. pun Mjesec u znaku Ovna na šestom stepenu a vladar ovog Mjeseca je Mars koji se nalazi u znaku Vage i pravi opoziciju  na ovaj pun Mjesec. Ovo je veoma napet period zato što su uključeni i Mars i Mjesec i njihova energija donosi rasprave, svađe,  sukobe mišljenja i moguće probleme verbalnog nasilja. Najvažnija je ostati smiren i biti u skladu sa svojim odlukama i namjerama. 

30.9. Merkur izlazi iz retrogradne sijenke i imaćemo više mogućnosti da se bavimo sobom i svojim pravilnim odlukama bez osjećaja krivice ili uticaj karmičkih zakona. Ovo se posebno odnosi na osobe koje su rođene u znaku Djevice i u znaku Ribe. 

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/Najžena.alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS