calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući!

Sofia Vergara pozirala bez šminke: Neke je oduševila, a drugi se pitaju: “Jesi li to ti?”

Objavio: RHT
01/09/2023 6:40 PM

Kolumbijsko-američka glumica Sofia Vergara važi za jednu od najljepših žena današnjice, a to je potvrdila objavivši fotografiju u prirodnom izdanju. Ipak, bilo je i onih koji je nisu mogli prepoznati.

Vergara je na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj pozira uz članove porodice s plavim mjesecom u pozadini, međutim, ovaj prirodni fenomen ostao je u drugom planu. Svi su komentarisali izgled 51-godišnje glumice bez šminke.

-Je li ovo Sofia bez šminke, prirodna ljepotica, savršenstvo. Izgledaš nevjerovatno bez šminke- bili su neki od komentara.

Ipak bilo je i onih kojima je djelovala isuviše drugačije pozirajući bez šminke:

-Nisam je mogla prepoznati, je li ovo Sofia? Jesi li to ti?- pisali su u komentarima.

Lijepa glumica pažnju privlači prirodnom ljepotom, a priznala je da “nije išla “pod nož”. Ipak, Sofia je u jednom intervjuu spomenula kako nema ništa protiv toga. Za Vumens Helt je rekla da se ne boji starenja.

-Niko ne može biti savršen. Nema potrebe biti uznemiren zbog te činjenice, nju naprosto treba prihvatiti. Mijenjam se. Svjesna sam da se to dešava- kazala je.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS