calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

BIVŠI MUŽ DIVNE DNK RONIO SUZE U EMISIJI UŽIVO ZBOG ANE ĆURČIĆ Raspao se na komade, poručio joj da će je ČEKATI, pa izjavio LJUBAV

Objavio: RHT
01/09/2023 10:40 AM

Almir Asanović, koji se predstavlja kao pukovnik i pilot u penziji i bivši muž Divne DNK, bio je gost u emisiji “Zadruga – Narod pita”, gdje je izjavio ljubav Ani Ćurčić. Ana se u jednom trenutku uključila uživo u program, a Almir je krenuo da roni suze u emisiji uživo.

Foto:Printscreen

– Emocije prema tebi su mnogo jake – rekao je Almir i pokazao poklon koji je uzeo Ani.

Almir Asanović
FOTO: PRINTSCREEN

– Ja mislim da bi on pao u nesvijest kada bi me vidjeo – rekla je Ana.

– Ne bih, ja bih te zagrlio. Ja sam se sinoć potresao zbog Jelene Golubović. Ona je tebe vrijeđala, ja tebe volim najviše, imam iskrene emocije, i boriću se da te zaštitim – govorio je Almir.

– Je l bi se ti bolje osjećao kada bih ti ja rekla da je meni sve u životu super? -upitala je Ana.

– Ja bih se osjećao super kada bi ti bila kraj mene, spremio sam ti poklone. Volio bih da budeš fizički pored mene, ja ću te čekati, da znaš – dodao je pukovnik.

 Ana ti i ja smo imali sukobe, ali za ovo što si se javila, svaka ti čast pokazala si kako se to radli – rekao je Mikica, pa je Darko pokazao poklone koje je Ana dobila od pukovnika.

– Ana, ja tebe volim najviše na svijetu i čekaću te, kunem se svojom čašću – rekao je Almir.

– Hvala na svemu – rekla je Ana.

Almir Asanović
FOTO: PRINTSCREEN

– Ana, ljubim te u nježan vratić i mali nosić – rekao je Almir.

– Ana, molim te kao žena da sjedneš sa ovim čovjekom kao prijatelj da popričate o svemu, a njemu će to mnogo značiti – rekla je Ljilja.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS