calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO)

“Imaš sreće što te ostavila!” NOVI DETALJI RAZVODA VANJE I ŠA! Reperova drugarica bez dlake na jeziku: “Folirant, udala se zbog MRTVE REKLAME”

Objavio: RHT
31/08/2023 11:43 PM

Bivši zadrugar i reper Nenad Aleksić Ša poslije samo mjesec dana nakon vjenčanja razvodi se od supruge Vanje.

Foto: Printscreen

Tim povodom oglasila se i reperova drugarica Jovana Tomić Matora.

– Baš si se Vanja proslavila jako, baš si se u pravom svjetlu. I baš si super djevojka i baš si uspjela u tome da postaneš poznata – ispričala je Matora ironično i dodala:

Foto: Printscreen Instagram

– Morala sam na ovaj način da se obratim i da želim da pružim podršku Nenadu. Ne mogu da vjerujem da sam bila na svadbi, u kući… Koji je to folirant. Da li je realno da se neko uda zbog mrtve reklame? Da napraviš dečku pakao od života zbog reklame? Držao te kao malo vode na dlanu. Svako ko tu djevojku zaprati na društvenim mrežama, od mene će imati blok. Nije mi normalno da neko može da podrži bilo koga ko ima takvo mišljenje? Nenade, bježi! Imaš sreće što te ostavila – zaključila je Matora.

Foto: Instagram/Printscreen

– Otišla je prije neki dan, hoće da se razvede. To dugo već traje. Od starta je nije zanimao brak. Ne znam šta da ti kažem. Ni razlog, ni ništa. Nije postojala prevara, ni sa moje, ni sa njene strane. Meni je najveći šok da sve odgonetnem – rekao je Nenad za medije.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS