calendar

Utorak 2. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DNEVNI HOROSKOP ZA 2. JULI 2024: Ovan pobjeđuje protivnika, Vodolija rješava sve iz prošlosti Izdato upozorenja za brojne bh. regije zbog jakih pljuskova i grmljavine PREMINULA MARIJA OMAĐIO! Napustila nas je jedna od najljepših glumica svih vremena! NA RAČUNU NI 500 KM! Edita Aradinović na IVICI SUZA: “Nije mi ostalo ništa” Drama u Frankfurtu, Portugal poslije penala prošao hrabru Sloveniju Žene lude za ovom haljinom Meline Džinović KRATKO I JASNO! Oglasila se Jelenina porodica nakon vijesti da je Zoran u vezi sa Indi Aradinović! POSTAVLJAJU STANDARDE Saša Mirković i Aca Lukas pokorili ljetnu sezonu! Tako to rade istinske estradne zvijezde EKSKLUZIVNO VEČERAS U “D-CASTU” Porodica Tome Zdravkovića OŠTEĆENA ZA MILION EURA?! Ko krši AUTORSKA PRAVA I KOJE SU POSLJEDICE? Snažno nevrijeme stiglo i u našu zemlju: Led i olujni vjetar pogodili ovaj dio BiH (VIDEO) “SVA SREĆA DA JE POLICIJA BRZO STIGLA” Tamara Đurić EKSKLUZIVNO ZA HYPE nakon što ju je navodno napao bivši dečko: “Sebi je lomio ruke” ZORAN MARJANOVIĆ U VEZI SA INDI?! Uhvaćeni na bazenu dok razmjenjuju nježnosti! STANISLAV BACIO MAJU NA POD! Skandalozno ponašanje Marinkovićke, nastavlja da se ponižava, gledaoci zgroženi! Konačno lijepe vijesti: Od Enesa Begovića mnogi ovo nisu očekivali HITNO SE OGLASILA TAMARA ĐURIĆ! Starleta otkrila sve, pa svima poslala jasnu poruku! ANA KORAĆ ISKOPIRALA SORAJU?! Svi pričaju o njenim obrvama, ogromne su, komentari se samo nižu, fotka se širi mrežama

POHVALIO SE USPJEHOM: Vojaževa nova pjesma na listi najslušanijih svjetskih hitova! (FOTO)

Objavio: RHT
30/08/2023 7:40 PM

Vojaž svojom novom pjesmom napravio bum na javnoj sceni i potvrdio svoje mjesto kao jedan od najpopularnijih izvođača današnjice.

Vojaž je prije samo četiri dana izbacio novi singl “Svrati” i već je sakupio 1.6 miliona pregleda na Jutjubu, dok je na Spotifaju taj broj prešao million slušanja.

On je za kratko vrijeme osvojio publiku novim hitom, što dokazuje i činjenica da je prvi na trendingu u Srbiji, ali i u zemljama u okruženju.

Takođe, ono čime Vojaž može da se pohvali je i da se našao na 33. mjestu najslušanijih izvođača na svijetu po broju pregleda platformi Jutjub. Na taj načlin mladi artist našao se zajedno na spisku sa najvećim svjetskim zvezdama, poput Ariane Grande, Majli Sajrus, Selene Gomez, grupe Black Pink i drugih.

Mladi izvođač pohvalio se uspehom koji je postigao, te je na društvenoj mreži Instagram podelio fotografiju te liste.

– Nikad brže, 1 milion Spotify – kratko je napisao na Instagram storiju.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS