calendar

Utorak 3. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Elmedin je postao Robin Hud iz Gornje Višnjice: Pošto mi se šunjaju oko kuće, PRAVIM LUK da ih skidam k’o jebuke ŠOK! RASKRINKANA MATORINA AFERA SA OVIM RIJALITI UČESNIKOM! On zanijemio od šoka, SKANDALČINA! OPLJAČKAN MUZIČAR! Otkrio šta mu je sve nestalo iz automobila CAR NADMAŠIO STANISLAVA: “Više ne pušim travu…” (FOTO) Ovo je 10 benefita magnezijuma za naše zdravlje Polskaja: Umjesto da ljudima obezbijedi vodu, Nićić se bavi mojim brakom “Fejsbuk gradonačelnik” ne žali novac građana na svoje zdravlje i komfor, a kada građanima treba riješiti problem – napada žene i provocira sa mora! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Morate znati uživati u prirodi! “Tek onda ste napunili baterije za savršen život…” (VIDEO) U BiH dolazi svjetska atrakcija “Glenn Miller Orchestra” IVAN MARINKOVIĆ DONIO ŠOKANTNU ODLUKU! Iznenadio pratioce na mrežama (FOTO) Oglasio se FK Sarajevo: Brutalno napadnut trener bordo tima U čijem zagrljaju blista Emina Jahović? Pjevačica zaintrigirala pratioce novom objavom Evo šta se dešava sa Mionom! NENADOV OTAC HITNO DOJURIO U NJIHOV STAN Imate glavobolje od gledanja u ekran: Evo kako to spriječiti GOGA SEKULIĆ ZA HYPE TV nakon što je UDARIO AUTOMOBIL: Moram da mirujem … Aneli se raspala zbog rastanka sa kćerkom, pa otvorila dušu o Janjušu: “Molila me je da ne idem, to mi je baš katastrofa”

NESTALA PRIJE 18 MJESECI: Marijanina prijateljica tvrdi da joj je slala poruke da se boji: ‘Rekao je, učinit će da me nema”

Objavio: RHT
30/08/2023 5:40 PM

Marijana Seifert nestala je prije 18 mjeseci. Policija ju je tražila na Mostu mladosti i pretpostavila da je skočila u rijeku. Za njome se još uvijek traga. 

Dnevnik.hr objavio je poruke koje je Marijana navodno slala u razdoblju od dva mjeseca prije nestanka. 

– Doslovno mi je reka da može inscenirat da sam napravila neko s*anje i da me nema više – stoji u porukama koje je navodno Marijana slala prijateljici, a koja je htjela ostati anonimna. 

– Bojim se na šta je još spreman. Ne vjerujem mu – jedna je od poruka. 

O porukama je prije nekoliko mjeseci progovorila i Marijanina majka Gordana Kovačević. Za Slobodnu Dalmaciju  je tada rekla kako je Marijana slala poruke o prijetnjama od bliske osobe te da ju je bilo strah. 

– Nažalost, mislim da policija nije pristupila tom slučaju kako je trebalo i ovim putem ponovno apelujem neka počnu iznova sve istraživati. U ovih godinu dana poslala sam im nekoliko dopisa postavljajući brojna pitanja koja me muče. Iznijela sam im sve svoje sumnje – rekla je majka Gordana te dodala kako je poruke pokazala i policiji. 

Marijana, inače pobjednica regionalnog Big Brothera, je nestala tijekom noći 27. aprila prošle godine. Nije ostavila nikakvu poruku niti je bilo naznaka da bi se mogla udaljiti iz kuće. 

U 5.30 ujutro na broj 192 nazvao je građanin koji se Mostom mladosti kretao stazom za pješake iz smjera Savice prema Zapruđu te prijavio da je na sredini mosta našao torbicu s Marijaninim dokumentima. Oko njega, rekao je tada, nije bilo nikoga. 

Tri sata kasnije je Marijanin suprug, Karl Seifert, prijavio njezin nestanak. Tada je rekao policiji kako je nestala nakon ponoći i nakon što su oboje otišli leći. 

(Dnevnik.hr)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS