calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Korigovane cijene ulaznica za Zemaljski muzej BiH “Te LIJEPE USPOMENE ne želim da zaboravim!” Mina Heart o ODNOSU sa Pljugicom: Ovo niko nije znao! Podignuta optužnica u predmetu “Klaster”: Oni su optuženi za prodaju diploma na bh. fakultetima Nives se isteže na traktoru, Ciganovića krava lupa repom po licu: Kako će biti tek kada počne “IMANJE” 7. septembra ŠA LOMI SVE PRED SOBOM! Poludio zbog Mioninog postupka VELIKO SLAVLJE U DOMU TARE SIMOV! Saopštila divne vijesti poslije HAOSA SA DANILOM! UČESNICA RIJALITIJA OSTALA BEZ HONORARA! Kažnjena zbog prekršenog strogog pravila Dok svi bruje o Džekinom transferu, Amra bacila u trans navijače Hajduka ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Neću plodove mora, hoću plodove tora! (VIDEO) Perete li čarape izvrnute naopako: Ukoliko to ne radite rizikujete oboljenje ISPLIVAO TAJNI SNIMAK MIONE I STANISLAVA SA MEDENOG MJESECA Kako će reagovati Ša? Jedna od najljepših žena zablistala u vjenčanici: Preskočila sam maskaru i crtanje obrva Maja žestoko udarila na Mionu! Stanislav pokušao da je zaustavi, ali… GORE DRUŠTVENE MREŽE MAJKU OD INDI UMALO STREFIO MOŽDANI UDAR, KADA JE ČULA ZA VEZU NJENE KĆERKE I MARJANOVIĆA!? Šokantni detalji, skandal!? DRAMA KOD TRAVNIKA: Grom udario u prozor pod kojim je spavala beba (VIDEO) VELIKI USPJEH “FITNESS INSTAGRAMA”! Regionalna aplikacija postala globalni hit: Njeni kreatori potpisali ugovor sa svjetskom računarskom kompanijom

SRAMOTA KAKO PJEVA JEDNA ZVIJEZDA Snimak sa nastupa Dare Bubamare izazvao haos, komentari su žestoki! (VIDEO)

Objavio: RHT
29/08/2023 12:40 PM

Snimak se širi društvenim mrežama nevJerovatnom brzinom

Dara Bubamara održala je nastup u jednom klubu, ali čini se da publika nije zadovoljna njenim pjevanjem, ako je suditi po društvenim mrežama.

Na spornom snimku koji se pojavio na Tiktoku vidimo Daru na bini dok pjeva hit kolegice Jane Todorović “Lune, lune”, ali se publici očigledno nije dopalo kako je ona to otpjevala.

– Jel ovako pjevaju sve zvezde?? SRAMOTA! – glasio je opis, a komentari ispod pomenutog videa nisu bili ništa bolji.

– Ona je lijepo pjevala, šta joj je. Ovo nije pjevanje, nego recitovanje. Stvarno strašno – samo su neki od komentara, ali je bilo i onih koji su je branili istakavši da joj prosto Janine pjesme ne leže.

(Alo)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS