calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe Ispovijest vjerenice hladnokrvnog ubice: On je divan čovjek koji voli mene i kćerku Sutra nastupa Nova hidžretska godina: OVO SU OBIČAJI POSTANI DIO RIJALITIJA “IMANJE” Nabavi što prije svoju LIMITIRANU MAJICU i učestvuj u nagradnoj igri! Intervencijom zmijolovaca izvučena četiri poskoka iz kuće: Vlasnici se bojali da uđu u kuću Oživjela hit ‘Dušu si mi opio’: Kanita je nasljednica Dragane Mirković! Mesi ga držao u rukama kao bebu, sada vrijedi 90 miliona eura!

ZBOG NJEGA JE SANDRA AFRIKA PRETUKLA MAJU MARINKOVIĆ: Oglasio se Mikiša nakon ove vijesti, evo šta je imao da kaže!

Objavio: RHT
28/08/2023 4:42 PM

U domaćim medijima se pojavila vijest da je pjevačica Sandra Afrika navodno pretukla Maju Marinković u Crnoj Gori.

Naime, kako se dalje navodi, incident se dogodio na pjevačicinoj jahti, a razlog je navodno Sandrin sadašnji menadžer Mikiša.

Foto: HYPETV

Ovim povodom smo kontaktirali Mikišu koji je demantovao da se bilo šta od toga dogodilo.

– Nije istina ništa. Niti sam imao nesto sa Majom, niti je Sandra pretukla – rekao nam je Mikiša kratko.

Podsjetimo, svojim izborom partnera Maja Marinković često iznenađuje javnost, a nedavno se pričalo da je imala nešto sa reperima Nućijem i Desingericom.

Starleta je sada otkrila šta je prava istina i da li je bila sa nekim od njih.

– Ne, to nije istina! Imamo zajedničku prijateljicu i to je samo bio jedan spontani susret oko kojeg se digla tolika pompa a zapravo nema ništa, mislim čovjek je oženjen i vjerovatno zbog moje reputacije se potegla ta priča. Ja sam bila na dva nastupa i odlično sam se provela i kada bude sljedeći nastup sigurno ću otići. Nisam dobila ni čarapu ni patiku, to je performans i ljudi stvarno odlično rade svoj posao a mi smo se upoznali sasvim slučajno- pravdala se Maja.

Foto: Printscreen

Takođe, starletu su povezivali i sa Nućijem, s obzirom na to da je pratila i njegove nastupe, a on joj je uputio pregršt komplimenata!

– Ne, on je skroz kul lik i obožavam njegove pjesme. Njegova menadžerka je moja prijateljica i on je super frajer. Nismo se čuli niti se poznajemo lično i to je to. Tada smo se na nastupu “snimili” pogledima ali ništa više. Hvala mu svakako na lijepim riječima – rekla je Maja.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS