calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Koliko stranaca je uzelo bh. državljanstvo? Odreklo ga se skoro devet puta više građana! “SVE ŠTO JE ASMIN IZNIO O ANELI, ZNAM I JA!” Iva Grgurić šokirala u emisiji “ShowBLIZ”: Imam informacije IZ PRVE RUKE (VIDEO) PONOVO VRELA AKCIJA U RIJALITIJU Miona i Ša nisu ni slutili da su pod lupom kamere! (FOTO) “BIĆU NAJBOLJI TATA NA SVIJETU!” Filip Car o svojoj PROŠLOSTI “Ja koji sam LUD ću biti bolji roditelj od mnogih” (VIDEO) TRAGEDIJA Bacio djecu kroz prozor, a onda počinio samoubistvo Ša se bori sa ZDRAVSTVENIM PROBLEMOM? Uživo u programu saopštio DIJAGNOZU, javnost zabrinuta RAZVOD UŽIVO Ivan Marinković BIJESAN: NEKOME ĆU SE US*ATI U ŽIVOT!” Je li mu Jelena “NABILA ROGOVE” DNEVNI HOROSKOP ZA 8. JULI: Kod Ovnova danas napeto, Bikovi ostaju bez podrške TRUDNA MARGO ROBI! Pokušala da sakrije sretne vijesti, evo šta ih je odalo VELIKO SLAVLJE U DOMU STANIJE! Starleta potvrdila sretne vijesti, očekuje se Asminovo oglašavanje! (FOTO) ALEKSANDRA MLADENOVIĆ ZARADILA MILION! Priznala šta je sve morala da radi Drama u Sarajevu: Ranjen muškarac, policija traga za osobom koja je pucala u Sokolović-Koloniji KĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA U HOT IZDANJU! Una se utegla u minić i objavila vrele kadrove! (FOTO) Novak Đoković je proglašen za šampiona svijeta! SKANDALOZNO PONAŠANJE STANISLAVA! Gura psa, raskrinkano njegovo pravo lice, gledaoci traže kaznu! “ŽELJE MOG MUŠKARCA SU VAŽNE” Melina Džinović konačno riješila da progovori o svemu!

Kim Kardašijan prošetala sa torbom od 100.000 eura: A kad vidite koliko košta ona koju nosi njena kćerka Nort (10), neće vam biti dobro

Objavio: RHT
28/08/2023 11:42 AM

Kim Kardašijan i njena kćerka Nort Vest (10) su otputovale u Japan. Po povratku u SAD, majka i kćerka su, prema navodima Daily Mail-a, sišle sa svog privatnog aviona vrijednog 150 miliona dolara noseći skupe dizajnerske torbe.Kim Kardašijan

Shutterstock

Rijaliti zvijezda i preduzetnica je držala u ruci, prema svemu sudeći, Birkin torbu od krokodilske kože, koja se procjenjuje da vrijedi od 60.000 do preko 100.000 eura, dok je Nort nosi izuzetno traženu Louis Vuitton Takashi Murakami Cherry Duffle torbu, za koju se navodi da vrijedi oko 7.900 eura.

Profimedia

Nort, najstarija od četvoro djece, se držala uz majku od trenutka kada su izašle iz aviona, kroz aerodrom, sve dok nisu stigle do automobila koji ih je čekao. Kada su primijetile da ih fotografi čekaju, djevojčica, već naviknuta na medijsku pažnju, je nekoliko puta pokazala znak mira, a na kraju se i našalila pozirajući. Inače, tokom njihove posjete Japanu, osnivačica Skims-a je dosta kupovala, uključujući i posjetu Chanelu gdje je uzela ružičastu proštepanu Chanel torbicu koja se prodaje za 8.650 eura.

Kim i Nort su dijelile trenutke sa svog putovanja u Tokiju na društvenim mrežama, pokazujući kako uživaju u svom luksuznom odmoru. Pored Nort, Kim Kardašijan i bivši Kanje Vest takođe su roditelji sinova Sainta (7) i Psalma (4), kao i kćerke Chicago (5).

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/Najžena.alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS