calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO)

BILAL OPLEO PO BIVŠIM CIMERIMA: “Zadrugari prose na TikToku”!

Objavio: RHT
25/08/2023 3:15 PM

Bilal Brajlović prije dva dana otvorio je Tik tok, a sinoć je imao vatreno krštenje, pa je držao prvi uživo prenos. Jutjuber je tom prilikom opleo po korisnicima ove popularne mreže.

Jutjuber je prvi meč odigrao sa tiktokerom koji se predstavlja kao Makedonija, a bivši učesnik rijalitija rešio je da mu objasni zašto se aktivirao.

– Ovde na Tik toku su sve bolesnici, mene trenutno 1000 ljudi gleda, a ja ne radim ništa. Zar je to normalno?! Zadrugari prose, sve je to jadno! Naravno, meni sve ovo odgovara, ali da se ne lažemo, ovo je najgluplja aplikacija. Došao sam da pokažem da sam najbolji i najjači od svih njih koji su ovdje mjesecima. U životu sam bio najjači fudbaler, jutjuber i najjači rijaliti igrač. Inače, sada sam na Tik toku koji ne znam da koristim i odmah sam imao prilike da mečujem sa Makedonijom koji je ovdje tata – ispričao je Bilal Brajlović.

Bivši rijaliti učesnik planira da se druži sa svojom bivšom djevojkom Milicom Veselinović:

– Zovem Milicu Veselinović koju ću da razbijem! Samo vi ostanite uz mene! Ovde sam tek dva dana, a kreće ludilo. Mica ima da se oduševi!

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS