calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Htjela sam da GAĐAM Dejana Dragojevića!” Sandra Rešić ogolila dušu: “PLAKALA SAM ZBOG NJEGOVIH RIJEČI!” U Sarajevu uhapšen penzioner (86) koji je dilao drogu Vimbldon bruji o novoj zvijezdi koja je bogatija od Đokovića, Federera… “ŠTA JE ONO MAJI IZMEĐU NOGU…” Šok fotografija kruži društvenim mrežama Nakon napada krokodila: Pronađeni dijelovi tijela djevojčice ŠA ŽESTOKO IZVRIJEĐAO MIONU! Nikad žešća svađa u rijalitiju! “Ti si odvratan…” Nagla promjena vremena u našoj zemlji: Koga temperaturne oscilacije najviše pogađaju UČESNICA RIJALITIJA ANGAŽOVALA POLICIJU! “Vidjeću, ili ću privatnu tužbu, ili…” IZDAHNULA JOJ NA RUKAMA! RADA MANOJLOVIĆ U SUZAMA! Detalji koji kidaju dušu! Nikad neće prebljoeti gubitak DNEVNI HOROSKOP ZA 4. JULI: Rak da nikome ništa ne obećava, Ribe vode emocije… Hari Varešanović: Svi putevi vode u Mostar! “Kada se spomene taj grad, u sjećanju su mi najljepši muzički trenuci” OTKRIVENO ŠTA JE MIONA PITALA STANISLAVA?! Ša: Blam, blam… Izašao prvi trailer za film o Draženu Petroviću: Legendarnog košarkaša utjelovio bh. glumac USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM!

SIN EMINE JAHOVIĆ EKSKLUZIVNO: Imam planove za karijeru, dopada mi se posao di-džeja, ali SAM FOKURISAN SAMO NA JEDNO

Objavio: RHT
24/08/2023 3:30 PM

Emina Jahović je u Crnoj Gori imala nedavno jedan od nastupa koji je jako poseban za nju budući da je njen sin Jaman izašao na binu i sa njom pozdravio publiku.

Voditelj Ivan Gajić zajedno sa ekipom Kurir televizije uspio je da popriča sa pjevačicinim nasljednikom koji je veoma uzbuđen zato što je po prvi put dijelio scenu sa majkom.

On je najprije otkrio da mu je jasno da je njegova majka vrlo popularna u Srbiji i Crnoj Gori.

– Znam koliko je moja majka cijenjena u Srbiji i Crnoj Gori. Ona takođe mnogo voli svoje fanove i zahvalna im je na ljubavi kojoj joj pružaju. Već sam bio na koncertima svoje majke kao mali, ali ih se ne sjećam. Ovo je prvi put da sam sa njom izašao na binu. Zato je ovo veče za mene jako posebno – rekao je Jaman.

Potom je otkrio koja mu se pesma sa majčinog repertoara najviše sviđa, ali i da li ima planove za svoju potencijalnu muzičku karijeru.

– Najviše mi se dopada pjesma “Slagaću vas sve”. Nova je pjesma, ali je prosto savršeno. Zapravo imam planove za svoju karijeru. Dopada mi se posao DJ, ali zanimljivo mi je i samo produciranje muzike. Možda se promijene planovi, ali za sada sam fokusiran na to – otkrio je Jaman.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS