calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Elmedin intelektualac! Igramo igre, a vas dvije ovako učite! Ovo vam je kao škola, jer nema profesora koji ovo zna Dokazano! Znate li koja je najpopularnija poza u seksu? Boba Živojinović saslušan zbog prevare: Tereti se da je na prevaru “zaradio” 600.000 eura HYPE PAPARAZZO Milan Kalinić u JEKU priče o RAZVODU proveo noć OVDJE?! Napadnuta djevojčica u Trebinju, otac izjavio: U strahu smo Mama Džehva u suzama! Sin i snaha se preselili sa bebom u Dubai! Nakon priče da se Janjušev lokal zapalio: Provjerili smo sve, šta radi i šta je poručio Terzi? ŠOK Fatima tužna došla da se igra sa papagajem, suze same krenule! “UDALA SAM SE ZA ČOVJEKA KOJEG NAJVIŠE VOLIM” Mladenci ekskluzivno za Hype TV: “Odmah smo znali da je to to” Potresno oglašavanje trudne Milice Veličković! Njene riječi tjeraju suze na oči KRISTIJAN SAZNAO DA JE KRISTINA IMALA SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Evo kako je reagovao! Njegove riječi govore sve! Ljubav stanuje tu, ovo svi detalji početka ove velike ljubavi! Gastozz samo ima strah od Zvezdana? POZNATI STIGLI NA VJENČANJE ALEKSANDRE BURSAĆ! Pjevačice u izazovim kombinacijama, šokirale priznanjima! (FOTO) Sedam godina od smrti Donne Ares: Dostojanstvena i nepokolebljiva – Ja nisam ona što bi pala na koljena TERZINA LJUBAVNICA SE, BEZ SRAMA, JAVNO OBRATILA TRUDNOJ MILICI! Nakon što su ozvaničili vezu, Sofija poručila Veličkovićevoj samo jedno! KAKO JE NIJE SRAMOTA?! Ilda Šaulić pred solistički koncert! “Moj otac neće biti sa mnom fizički, ali će biti prisutan!”

DA LI PREPOZNAJETE KO JE OVO?! Danas je jedna od najatraktivnijih pjevačica, fotka koja je zapalila mreže!

Objavio: RHT
22/08/2023 9:20 PM

Milica Pavlović već godinama unazad važi za pravu “mačku” na javnoj sceni, a sada je na društvenim mrežama počela da kruži njena dosad neviđena fotografija, koja je, malo je reći, iznenadila javnost.

Foto: Printscreen Instagram

Na jednoj internet stranici osvanula je Miličina fotografija iz detinjstva, a mnogi u prvi mah nisu ni prepoznali da je djevojčica koja pozira zapravo ona.

Foto: ATAImages

U nevjerici koliko uopšte ne liči na sebe, pojedini su otišli korak dalje, te su dijete sa fotografije uporedili sa Slavicom Ćukteraš.

“Duša, kako je slatka”, “Meni ovo više liči na Slavicu, ali neka bude Milica”, “Prava lutkica, preslatka je malena”, samo su neki od komentara koji stoje ispod sporne objave na društvenoj mreži Instagram.

  • Foto: ATAImages

Foto: ATAImages

Inače, Milica Pavlović je, pored mnogobrojnih nastupa, u decembru zakazala i solistički koncert u beogradskoj Areni, a nedavno je izbacila i duetsku pjesmu sa koleginicom i prijateljicom Jelenom Karleušom, koja je oduševila njihove fanove.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS