calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

OTKRIVENO ŠTA RADE BUDUĆI UČESNICI PRED ULAZAK U ZADRUGU 7

Objavio: RHT
22/08/2023 3:40 PM

Špekuliše se da njih dvoje ulaze i u “Zadrugu 7 – Elita”, a možda su upravo otišli pred Boga, kako bi im pomogao da odole svim iskušenjima koja Bijela kuća nosi?

Bivši zadrugari Anja Todorović i Jovan Cvijetić Cvele, nedavno su obnovili svoju ljubavnu vezu nakon kratkog raskola.

Između njih se dogodio raskid, ali je bio kratkog daha, jer kako su i sami istakli svojim objavama na društvenim mrežama, njihova ljubav pobijedila je sve.

Nedugo nakon obnove, Cvele je vjerio Anju, čime se ona i pohvalila na društvenim mrežama, a ovog puta otišli su korak dalje. Kako su odlučili da ljetovanje provedu u Crnoj Gori, ovaj ljubavni par posjetio je Manastir Ostrog, odakle su objavili fotografije.

Cvijetić je nju ljubio u čelo, a njih dvoje su fotografisali i svoje ruke, te na njenoj fotografiju obasjava vjerenički prsten, a ono što nikome nije promaklo, jeste njena brojanica na kojoj se nalazi krst.

Ona je ovom prilikom izjavila ljubav svom momku.

– Pred Bogom ti se kunem, bez tebe ja ne umijem – napisala je Anja, a njen vjerenik Cvele dodao je, da kako joj se zauvijek kune da je njegova do groba.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS