calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

“Sjedim ovdje sama i gledam u svoj prsten”: Nježna objava Džej Lo na prvu godišnjicu braka s Benom Aflekom

Objavio: RHT
21/08/2023 7:00 PM

Dćenifer Lopez i Ben Aflek slave prvu godišnjicu braka, a poznata pjevačica i glumica podijelila je na društvenim mrežama slatku poruku za svog supruga.

– Dragi Bene, sjedim ovdje sama i gledam u svoj prsten. Preplavljena emocijama, poželim da zapjevam. Kako smo završili ovdje, bez premotavanja. Ovo je moj život – posvetila je stihove Džej Lo svom partneru i prisjetila se njihovog posebnog dana.

Podijelila je fotografije s vjenčanja, kao i jednu na kojoj se njih dvoje ljube dok im pozadinu krasi veliki vatromet.

Inače, gumac i ona su bili vjereni prije skoro 20 godina, ali su raskinuli prije venčanja.

Međutim, Džej Lo i Bena je sudbina opet spojila i sada uživaju u bračnom životu, iako ih s vremena na vrijeme paparaci uhvate u navodnim svađama.

Čini se kako poznatom glumcu kamere smetaju i nije ljubitelj događaja na crvenom tepihu, dok Dženifer reflektori ne smetaju pa se zbog toga, po stranim medijima, par malo sporiječka.

Inače, do oltara su prošetali dva puta. Prvi put 17. jula prošle godine u Las Vegasu u Maloj bijeloj kapelici, a Džej Lo je tada zvanično uzela prezime Aflek. Drugi put su se vjenčali na njegovom imanju u Džordžiji, na današnji dan.

– Uspjeli smo. Ljubav je predivna. Ljubav je ljubazna. I pokazalo se da je ljubav strpljiva… Sinoć smo letjeli u Vegas, stajali u redu za dozvolu s još četiri para, svi na istom putu do prijestolnice vjenčanja svijeta – napisala je Dženifer.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS