calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Vremenska prognoza za danas: Planirajte izlet i kupanje ANĐELA JOVANOVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Glumica blista, oduševila pratioce izgledom, evo kako izgleda u kupaćem kostimu! (VIDEO) Tragičan epilog potrage: Tijelo ženske osobe koja je nestala nakon sudara broda i čamca izvučeno iz Save DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JULI 2024: Rakovi u gužvi, Blizance očekuje iznenadan obrt “TRUDILI SU SE DA ME MALTRETIRAJU” Gastoz iznio šokantne detalje pakla kroz koji je prošao u pritvoru, evo šta su mu sve radili Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO)

Otkriveno zašto muškarci više vole punije žene: Nema veze sa “ljulja-žulja”, razlog je mnogo ozbiljniji

Objavio: RHT
20/08/2023 10:45 PM

Prethodna britanska studija otrkila je da 89 posto muškaraca više voli da legne u krevet pored takvi žena

Foto: Shutterstock

U zanimljivom istraživanju koje je sprovedeno na jednom britanskom univerzitetu, pokazalo se da muškarci, kada se nađu u kriznim situacijama u životu, više vole punije žene. U eksperimentalnoj studiji prije nekoliko godina, naučnici britanskog Univerziteta Vestminster intervjuisali su polovinu ispitanika postavljajući im pitanja koja povećavaju nivo stresa, dok su ostali odgovarali na banalna pitanja koja ne povećavaju nivo stresa.

Nakon toga, obje grupe ispitanika su pogledale slike različitih žena – od veoma mršavih do gojaznih. Oni muškarci koji su imali povećan nivo stresa nakon intervjua preferirali su žene sa “punijim” figurama. 

Muškarci uvijek biraju “karakteristike zrelijeg izgleda” u nepovoljnim trenucima svog života, objasnio je autor studije, dr Viren Svami.

“Čini se da je oblik tijela važan znak fizičke i psihičke zrelosti”, kaže Viren.

Oni koji nisu učestvovali u “stresnom” intervjuu smatrali su da su mršavije žene, poput Anđeline Džoli, privlačnije, piše Informer.rs.

Ovo, kažu naučnici, objašnjava i činjenicu da se u necivilizovanim kulturama gdje većina stanovnika ima nedostatak sredstava za život, posebno cijene ženske obline.

Podsjetimo, prethodna britanska studija otrkila je da 89 posto muškaraca više voli da legne u krevet pored takvih žena. Takođe, 68 posto žena misli da su puniji muškarci bolji i nežniji partneri. Svi muškarci u različitim anketama odgovorili su isto: Žena sa viškom na kostima izgleda zdravije. Kada to kombinujete sa samopouzdanjem i blistavim stilom, to je zaista atraktivan izgled.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS