calendar

Utorak 9. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Španija srušila Francusku i plasirala se u finale Evropskog prvenstva Potrošači u BiH najviše se žale na komunalne i telekomunikacijske usluge, na cijene gotovo niko Nekadašnja učesnica rijalitija iz Dubaija prenijela kokain vrijedan 63 miliona eura, “pala” na aerodromu Borac igra dvomeč od 1,7 miliona eura: Ovo je novac koji su osigurali Sarajevo, Velež i Zrinjski JELENA NASRNULA NA IVANA! Nakon skandala o prevari, obezbjeđenje munjevito uletjelo, haos epskih razmjera! MILICA MILŠA SE PREPOLOVILA! Glumica znatno smršala, pa objavila fotku u bikiniju, a komentari pohvale samo pljušte! (FOTO) Jednom miss, uvijek miss: Ana Mirjana Račanović i danas plijeni ljepotom Pokazao kako se Balkanci ponašaju u all inclusive hotelima, pa nasmijao internet: Sve smo mi to platili IZGUBILA SAM ŠEST GODINA SA NEKIM KO NIJE ŽELIO DJECU! Jelena Marinković šokirala prizanjem: Sada je sve gotovo! Bugarske pjevačice objavile pjesmu pod nazivom “Lepa Brena”, slušatelji poručili: Blago gluhima Grčka šokira cijenama: Korištenje peškira za plažu košta 150 eura ATRAKCIJA NA MEDITERANU: Đina Džinović kao morska nimfa! PROCURIO PRIVATNI SNIMAK JOVANE I ŽELJKA JOKSIMOVIĆA! Opustili se u bazenu, scene izazvale opšti haos! (VIDEO) EKSKLUZIVNO! VRELO IZADNJE ZORANE SIKTER! Pjevačica se skinula i pokazala hot tijelo! CAR NAJAVIO RUSVAJ U RIJALITIJU “Samo da Anđelo ne prevari Đedovića ili Anita Miću!” Filip nije mogao da prešuti JESTE LI VIDJELI NOVU FRIZURU ANE KORAĆ? Svaka žena će poželjeti ovakve lokne

JK OMEGOM SAHRANILA ESTRADU?! Održala minut ćutanja i zahvalila se, komentari ruše jutjub

Objavio: RHT
20/08/2023 4:00 PM

Jelena Karleuša je danas tačno u podne objavila svoj 12. studijski album “Omega”, samo nekoliko dana nakon izlaska albuma “Alfa”.

Na novom albumu, kao i na prethodnom, našlo se devet pJesama “Minut”, “Romane MIX”, “XY”, “Ludilo”, “Romane”, “Abu Dabi”, ali i duet sa Devitom, pJesma koja nosi ime “Nepogrešivo”, kao i “La Bomba,” koju je najavljivala godinama i koju je otpjevala na španskom jeziku.

Posebno pažnju odmah je privukla i pjesma “Minut”.

Naime, Jelena sve vrijeme ćuti tokom ovog spota, da bi na kraju rekla samo “Hvala im”. Svi su ovo odmah shvatili kao trenutak gdJe Jelena drži “minut ćutanja za estradu”, jer je više puta prije izbacivanja albuma najavila da će je sahraniti.

-Da li je ovo minut ćutanja za pokopanu estradu? Ova žena je KRANG. Volim ovu pjesmu. Minut ćutanja da se poklonite kraljici. Najjača sa albuma. Minut ćutanja za estradu koju je pokopala. Top. Minut ćutanja za hejtere i estradicu. Iskreno, ova pjesma joj je najbolja na albuma- samo su neki od komentara ispod ovog spota.

(Republika)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS