calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JULI 2024: Rakovi u gužvi, Blizance očekuje iznenadan obrt “TRUDILI SU SE DA ME MALTRETIRAJU” Gastoz iznio šokantne detalje pakla kroz koji je prošao u pritvoru, evo šta su mu sve radili Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni

GOCA TRŽAN BEZ DLAKE NA JEZIKU: Veličina jeste bitna! Ali kome? (VIDEO)

Objavio: RHT
18/08/2023 9:00 PM

Poznata pjevačica Goca Tržan gostovala je u emisiji Pretres, autora i voditelja Stefana Usiljanina i tom prilikom dotakli su se teme veličine muškog polnog organa. Pitanja kome je i koliko važna veličina.

-Muškarcima koliko god imali tih centrimetrića nikad im, njima nije dovoljno, ne nama. Nije do nas. Mislim da je i muškarac koji ima ono spolovilo od 25 centimetara u fazonu “brate kada bih imao još dva centimetara”. Mislim da muškarci imaju najveći problem. Ženska seksualnost je daleko komplikovanija od muške, ali ženama nije to potrebno. Mislim da je muškarcima potrebnije da imaju pišu koja je 12 centimetara – rekla je Goca za Hype televiziju.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS