calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
POGLEDAJTE ŠTA MILJANA RADI ZOLI DOK ON SPAVA! Gledaoci u nevjerici (FOTO) DNEVNI HOROSKOP ZA 3. JULI 2024: Strijelac započinje ljetnju romansu, Ovan rješava tuđe probleme Nedim Sladić objavio kakve vremenske prilike nas očekuju u narednim danima Za ovaj telefon kažu da će biti najmoćniji na svijetu: Evo kako će izgledati ANELI RASKRINKALA JANJUŠA! Čula njegov tajni razgovor sa cimerom, pa sve ispričala Hrvatska Monika Beluči je prosto neodoljiva: Ovu sliku treba gledati cijele godine Turska u fantastičnom meču srušila Austriju za veliko četvrtfinale “BOLJE SINU DA ŠALJEM PAKETE U ZATVOR, NEGO…” Tara Simov razbjesnila pratioce izjavom! INDI JE OVO PORUČIVALA ZORANU DOK JE BIO IZA REŠETAKA!? Marjanović nije gubio vrijeme, evo šta je uradio! NIKAD VIĐENA FOTKA DJECE DRAGANE MIRKOVIĆ! Marko podijelio Manuelinu objavu iz djetinjstva, pratioci oduševljeni! KONAČNO ISTINA! Jelena Karleuša LAŽNO PRIJAVILA Duška Tošića kako bi ZAŠTITILA SVOG J*BAČA Nikolu Jovanovića?! Evo šta se zaista dogodilo u porodičnoj kući Tošić-Karleuša OD PRIZORA NINE ĐOGANI MOŽE DA SE UMRE: Zbog Lunine sestre ZASTAJE DAH! Da li je realno (FOTO) Ovo objavljuju depresivne osobe na društvenim mrežama ALEKSANDRA NIKOLIĆ MOKRA DO GOLE KOŽE Snimala se u ogledalu, ljudi u šoku ANJA BLA DOŽIVLJAVA LINČ NA MREŽAMA ZBOG RASKIDA SA BAKOM PRASETOM! Influenserka dobija stravične uvrede, sada se oglasila i zamolila samo jedno! Nizozemci održali čas fudbala Rumunima i plasirali se u četvrtfinale

Audicija za glumce u njemačkom filmu u Bijeljini, Doboju, Bihaću i Trebinju

Objavio: RHT
17/08/2023 9:00 PM

Produkcijska kuća “Introvert films” iz Berlina snima film na četiri lokacije u BiH, a prije snimanja scena u Doboju, Bijeljini, Trebinju i Bihaću organizovaće audicije za tri muške i jednu žensku ulogu, saopšteno je iz Centra za kulturu “Semberija”.

Foto: Pixnio

Riječ je filmskom projektu pod naslovom “Finalna bitka” koji tematizuje ideju globalne bitke, kao konačne oružane borbe sa jedne strane i permanentne unutrašnje bitke onih koji su u njoj direktno ili posredno učestvovali.

Za učešće na audicijama nije potrebno prethodno glumačko iskustvo, a kandidati su dužni da ponesu samo ličnu kartu, prenosi Srna.

U subotu, 19. avgust u 15 sati, u prostorijama kompanije “Pavlović” u Osječanima kod Doboja biće održana audicija za mušku ulogu od 20 do 35 godina, a u nedjelju, 20. avgusta u 10 sati u Galeriji Centra za kulturu “Semberija” u Bijeljini za mušku ulogu od 20 do 35 godina.

Audicija za žensku ulogu od 25 do 45 godina biće održana u Kulturnom centru Trebinje u ponedjeljak, 21. avgusta, u 12 sati.

U srijedu, 23. avgusta, u 12 sati u Centru za savremenu kulturu “Krak” Bihać biće održana audicija za mušku ulog od 20 do 40 godina.

Sve informacije o audiciji, terminima i snimanju mogu se dobiti na kontakt broj 066 496 865 i preko instagram naloga @finalnabitka.film.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS