calendar

Sreda 2. Oktobar, 2023

MARKO MARKOVIĆ O ELEKTRI: ”Moj susret sa njom nije poremetio odnos sa Žanom, mene niko ne može da UKRADE”!

Objavio: RHT
17/08/2023 9:40 PM

Kao bomba je odjeknula vijest u medijima da se transrodna pjevačica Elektra Elit sastala u Berlinu sa Markom Markovićem, koji se u javnosti proslavio kao bivši dečko starlete Stanije Dobrojević.

Oni su se uključeni u lajv prenosu na Instagramu gdje su komunicirali sa fanovima i odgovarali na pitanja, a oko njihovog odnosa, odmah se oko podigla prašina.

-Što se tiče naše saradnje mogu da kažem da je bilo prelijepo! Snimali smo spot za njenu novu pjesmu! Ljudi generalno imaju neke predrasude, ali ja ih nemam. Ja sam dosta vreman proveo u inostranstvu i vidio sam svašta! Za Elektru samo mogu reći sve najbolje- pa dodao:

-Čuo sam da se u medijima komentarisalo da je moj odnos sa Elektrom poremetio vezu sa Žanom što uopšte nije tačno! Niti mene neko može da ukrade, niti ću ja to da dozvolim, osim ako neko ne želi svojevoljno da ode. Opet ponavljam sa Elektrom sam imao poslovnu sardnju koja je bila vezana za snimanje spota!

Marko se osvrnuo i na Žanin komentar da je Neca bio zaljubljen u njega!

-Ja to ne mogu da kažem, ali da mu se na neki način dopadam vjerovatno jeste tačno! On je tako bio navalentan i prema Bori u četvrtoj sezoni Zadruge koji je bio zauzet. Pokazivao je definitvno neke simpatije, tako da sve ono što kaže Žana vjerovatno je istina.

(Pink)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS