calendar

Četvrtak 1. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Dnevni horoskop za četvrtak, 1. avgust 2024: Pred Vodolijama je dan pun radosti, Rakovi da “povuku ručnu”, Strijelci pod stresom, a vi? “ODVRATNO JE TO ŠTO SI URADIO!” Ova djevojka je Desingerici sve SASULA U LICE! (VIDEO) Kako je Jelena PRIZNALA DA JE POKUŠALA SAMOU*ISTVO: Poslala je i jednu VAŽNU PORUKU! (VIDEO) PJEVAČ SE SRUŠIO NA BINI Pao na glavu, ljudi u šoku, nastao haos u Budvi! Uhapšen sarajevski reper Sajfer!? NIKO ME NEĆE VOLJETI KAO ON Pjevačici umro muž, ona godinama neutješna: Moj pokojni suprug… PREMINULA RIJALITI ZVIJEZDA KOJU SU SVI VOLJELI: Bivši cimeri se opraštaju od nje! Evropski san Sarajeva ostao upravo to – san: Spartak kaznio sve promašaje Makarska rivijera u plamenu: Počela evakuacija jednog grada Lijepa Šeherezada fatalna i kao plavuša: Berguzar Korel uživa na ljetovanju, fotografije u kupaćem oduzimaju dah STANIJA POKAZALA ŠTA ZNA! Starleta objavila snimak iz teretane, pa izazvala lavinu komentara! (VIDEO) NOVI MEDIJSKI RAT! NAKON RIJALITIJA OPET RIJALITI! ASMIN OPLEO PO ANELINOJ CIMERKI: “Ta bi d**e prodala, a ne vrijedi 50 eurića!” Za dva mjeseca ljetnih vrućina: Rijeke i jezera u BiH odnijele 14 života Osman Karić se otvorio o rijaliti takmičarima: Šta je rekao za Šaviju? SLOBODA MIĆALOVIĆ NA LJETOVANJE DALA HILJADE EURA! Jedna noć ovdje košta 700 eura, a ova destinacija je brutalna! Kako vas automehaničari varaju: Koriste lukav trik

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ ne želi da se uda zbog ovoga!

Objavio: RHT
29/10/2021 7:45 PM

Anastasija Ražnatović otkrila je sve o zajedničkom životu sa dečkom, u luksuznom stanu od 200 kvadrata, ali progovorila i o maminom poklonu za useljenje.

Anastasija Ražnatović i njen dečko Đorđe Kulić otpočeli su zajednički život u luksuznom naselju u Beogradu, u stanu od 200 kvadrata, a pevačica je otkrila i da li u planu imaju i brak.

 

Cecina lepa naslednica otkrila je detalje o ljubavnom životu, a ne krije ni da očekuje da verenički prsten zasija na njenoj ruci.

“Počeli smo da živimo zajedno. Što se tiče svadbenih zvona, morala bih prvo da budem verena, a pošto nisam, ne znam šta da vam kažem, to ipak morate njega da pitate (smeh). Šalim se, naravno, napravili smo taj veći korak sada, uselili smo se zajedno u novi stan, uživamo zajedno, lepo nam je, ne žurimo nigde, ja smatram da sam i dalje mlada i da sve ide svojim tokom, nemam potrebu da nešto ozvaničavam papirom”, rekla je mlada pevačica za portal 24sedam, a onda otkrila i da li je vešta domaćica u kuhinji.

 

“Što se tiče kuvanja, sprema mi dostava (smeh). Nismo još imali žurku u stanu, i dalje ga tretiramo tako da ništa ne sme da padne (smeh). Zajedno smo učestvovali u sređivanju i uređenju.”

Ceca je nedavno izjavila da ju je ćerka ugostila u novom stanu, a Anastasija otkriva i da li je tom prilikom donela poklon.

“Nije još ništa, planirala je nešto, ali je onda odabrala nešto drugo, tek treba. Ali ipak ću ja da odlučim šta će to biti”, zaključila je Anastasija kroz osmeh.

AUTOR: MONDO.RS/hypebih.ba

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS