calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SMRT U DOMU ZMAJA OD ŠIPOVA! Povukao se nakon rijalitija, a sada ostao bez najvećeg oslonca u životu HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku” Sanja Maletić o porođaju u 52. godini: Borba je trajala 8 godina, Vanja je čudo OBJAVLJEN SNIMAK PRIJE DISKVALIFIKACIJE! Miljana Kulić pravila karambol, gađala kamenjem, obezbjeđenje je opkolilo (VIDEO) Otkrivamo ZAŠTO MARKO I DIVNA DNK ULAZE U IMANJE: Imaju ovakav izazov! KOME JE OVO LIJEPO?! Svi gledaju u ogromne usne Une Čolić Nezir Vilogorac ljubav prema Sarajevu pretočio u instrumentalu ‘Ornaments of Sarajevo’ Doktor Mladen Veletić iz BiH nagrađen za najbolji istraživački rad u oblasti liječenja raka mozga! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin i Arnel otkrili kakve ih privlače žene! Koga očekuju u spektaklu? (VIDEO) VELIČANSTVEN POSTUPAK SAŠE MIRKOVIĆA! Donio odluku da pomogne porodici čija je kuća IZGORILA U POŽARU ZABORAVITE NA SLADOLED I HLADNU VODU! Dijetetičar otkriva šta najbolje hladi po vrućini OVI TAKMIČARI MORAJU NAPUSTITI KUĆU! Hitno saopštenje! OGLASILA SE INDI, SVE PRIZNALA! Pjevačica iznijela detalje veze sa Zoranom: “Ovog puta mnogo više očekujem od njega nego prošli put” KLJUČNA ODLUKA PRED FINALE: Ova takmičarka će promijeniti tok rijalitija! (FOTO) Pucnjava u Obudovcu, ranjeno troje

ISPLIVAO CJENOVNIK BIVŠE ZADRUGARKE: Evo koliko uzima za noć, otkrivene i usluge koje pruža!

Objavio: RHT
16/08/2023 12:02 PM

Maca Diskrecija nedavno je oformila svoj Jutjub kanal i tako od rijaliti zvijezde i pjevačice preimenovala sebe u Jutjuberku.

Foto: Printscreen

Da se u profesiji snašla fenomenalno govore i brojni pregledi, a osim što Macu vole vidjeti, mnogi obožavaoci joj i pišu sa pitanjima i ponudama.

U cijenu ulazi njeno pojavljivanje i pijenje kafe sa Macom, a ko je ozbiljan i želi da uloži, prvo mora polovinu cifre da uplati preko Vestern uniona, kako bi Maca sama procijenila koliku želju konzument ima da provede na kafi sa Macom.

Foto: printscreen YouTube

Cijena je inače 1.500 eura, u cijenu su uračunata 3 sata sa Macom i to bez intimnog odnosa.

– Ako želi moj broj telefona mora da mi uplati pola para preko Vestern uniona, a pola na račun. Ukupna cijena pijenja kafe sa mnom jeste 1.500 eura. Tako je! Znači 1.500 eura ako hoćete da blejite sa Macom 3 sata bez seksa! Ostatak para ćete dati kada dođete i to je to – počinje Maca.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS