calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Za ovaj telefon kažu da će biti najmoćniji na svijetu: Evo kako će izgledati ANELI RASKRINKALA JANJUŠA! Čula njegov tajni razgovor sa cimerom, pa sve ispričala Hrvatska Monika Beluči je prosto neodoljiva: Ovu sliku treba gledati cijele godine Turska u fantastičnom meču srušila Austriju za veliko četvrtfinale “BOLJE SINU DA ŠALJEM PAKETE U ZATVOR, NEGO…” Tara Simov razbjesnila pratioce izjavom! INDI JE OVO PORUČIVALA ZORANU DOK JE BIO IZA REŠETAKA!? Marjanović nije gubio vrijeme, evo šta je uradio! NIKAD VIĐENA FOTKA DJECE DRAGANE MIRKOVIĆ! Marko podijelio Manuelinu objavu iz djetinjstva, pratioci oduševljeni! KONAČNO ISTINA! Jelena Karleuša LAŽNO PRIJAVILA Duška Tošića kako bi ZAŠTITILA SVOG J*BAČA Nikolu Jovanovića?! Evo šta se zaista dogodilo u porodičnoj kući Tošić-Karleuša OD PRIZORA NINE ĐOGANI MOŽE DA SE UMRE: Zbog Lunine sestre ZASTAJE DAH! Da li je realno (FOTO) Ovo objavljuju depresivne osobe na društvenim mrežama ALEKSANDRA NIKOLIĆ MOKRA DO GOLE KOŽE Snimala se u ogledalu, ljudi u šoku ANJA BLA DOŽIVLJAVA LINČ NA MREŽAMA ZBOG RASKIDA SA BAKOM PRASETOM! Influenserka dobija stravične uvrede, sada se oglasila i zamolila samo jedno! Nizozemci održali čas fudbala Rumunima i plasirali se u četvrtfinale Prizori kao iz horor filma: Pogledajte trenutak dolaska nevremena u Trebinje ASMIN SA STANIJOM POSJETIO RODNO MJESTO ANELI AHMIĆ! Kreće opšti haos, evo gdje se trenutno nalaze: “Ovo rade namjerno” LUNA JAVNO PRIZNALA SIMPATIJE! Miljković potvrdio – Luna NAŠLA DRUGOG

OVO SE NIKADA NIJE DESILO Nova pravila mijenjaju tok rijalitija!

Objavio: RHT
14/08/2023 11:20 PM

Željko Mitrović, čelnik medijske kuće “Pink”, uzburkao je medijsku scenu najavom nove sezone kultnog rijaliti programa.

Foto: Printscreen

Najnovija sezona, kako je objašnjeno, okupiće zvijezde prethodnih sezona, koje su zauvijek obelježile rijaliti svijet. Mitrović je lično angažovan na pripremama, a prostor u Šimanovcima se renovira kako bi dočekao nove učesnike.

Očekuje se da će ovo imanje dobiti potpuno novo ruho, prilagođeno ekskluzivnoj atmosferi “Zadruge Elita”.

Najava Mitrovića da će emitovanje rijalitija doživjeti najveću promjenu do sada privukla je pažnju mnogih. Novo pravilo od 240 sekundi od emitovanja postavlja visok standard interakcije sa publikom, dajući im priliku da budu dio događaja u stvarnom vremenu. Ovaj potez ima za cilj povećanje uključenosti publike i stvaranje neposrednog kontakta između takmičara i gledalaca.

Foto: Printscreen

U skladu sa modernim društvenim tendencijama, nova sezona “Zadruge Elita” neće tolerisati bilo kakav vid nasilja. Stroga pravila biće primjenjivana kako bi se spriječile potencijalne anomalije i osiguralo sigurno i poštovano okruženje za sve takmičare.

Osim prestiža i slave, učesnike očekuju i značajne nagrade. Ukupan nagradni fond iznosi 250.000 eura, a pobjednik će osvojiti 100.000 eura. Drugo, treće i četvrto mjesto nagrađuju se sa po 50.000 eura.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS