calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
”SVE JE TO DOGOVOR” ŠOKANTNO! Marija Kulić RASKRINKALA TAJNI PLAN Ivana i Jelene: “To su smislili da zarade pare” ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Nećete vjerovati KOLIKO novca je Iva Grgurić pukla na estetske operacije da bi promijenila LIČNI OPIS (VIDEO) MILE KITIĆ IMAO INTIMNE ODNOSE ZA PARE Pjevač sve priznao: Za noć mi je platila 7.000 eura Imitirao i provocirao Novaka, pa dobio životnu lekciju: Razbjesnio Đokovića, zato sad šuti kao zaliven! Tužna životna priča junaka Eura: Živio na ulici i bio gladan JELENA PREVARILA IVANA MARINKOVIĆA?! Bila intimna sa cimerom, razvod u najavi! JOŠ JEDNA ŽURKA ZA PAMĆENJE! Aca Lukas dokazao zašto je kralj svog zanata! Bit će izdvojeno gotovo 100.000 KM: Grad Sarajevo nabavlja Ćiru od pedofila?! “NJEGOVU KUĆU ČUVA POLICIJA! Od koga? Od nas?” Mještanin Dubone o jezivim detaljima MASAKRA u kojem je izgubio BRATA “Roditeljima nisu dali da priđu svojoj djeci koja su nepomično ležala svuda po ulici” (VIDEO) EVO KOJI JE PJEVAČ PRODAO NAJVIŠE ULAZNICA U HRVATSKOJ! Aca Lukas na petom mjestu samo zbog ovoga, a klubove puni! Vremenska prognoza za danas: Planirajte izlet i kupanje ANĐELA JOVANOVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Glumica blista, oduševila pratioce izgledom, evo kako izgleda u kupaćem kostimu! (VIDEO) Tragičan epilog potrage: Tijelo ženske osobe koja je nestala nakon sudara broda i čamca izvučeno iz Save DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JULI 2024: Rakovi u gužvi, Blizance očekuje iznenadan obrt “TRUDILI SU SE DA ME MALTRETIRAJU” Gastoz iznio šokantne detalje pakla kroz koji je prošao u pritvoru, evo šta su mu sve radili Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu

ŽENA OD SULTANA PAZARILA STAN OD 150.000 EVRA PJevačica progovorila o novoj nekretnini, pa priznala da je našla dečka

Objavio: RHT
12/08/2023 6:30 PM

Tijana Milentijević nedavno je kupila stan, za koji kaže da je njen veliki uspjeh, a za njega je iskeširala čak 150.000 eura.

– To je zaista ogroman uspjeh, dugo sam priželjkivala da kupim stan, presretna sam sada. Sljedeće godine ću se definitivno useliti, a već sada planiram kako će sve da izgleda. Imam drugaricu koja je arhitekta pa će mi ona pomoći oko svih detalja – istakla je pjevačica, koja u posljednje vrijeme izgleda nikada bolje.

– Hvala vam, ali zapravo sam se ovih dana malo ugojila, samo to prikrivam. Biću malo na dijeti. Opustila sam se jer imam mnogo nastupa i jedem kasno, ali bože moj, dešava se – rekla je Tijana, koja ne pati od brendiranih stvari.

– Cijena haljine nije bitna, važno je da lijepo stoji i da dobijem pohvale. Nikada do posljednjeg trenutka ne znam šta ću da obučem. Definitivno na garderobu najviše volim da trošim novac, i na hranu – priznala je iskreno kroz smijeh.

Tijana kaže da je sretno zaljubljena u jednog momka, kojeg još uvijek nije otkrila javnosti, te je otkrila šta je to privlači kod muškarca.

– U vezi sam, da, ne traje dugo, ali se nadam da će sve ostati kako jeste. Sretna sam, zaljubljena i ispunjena – rekla je i dodala:

– Važno mi je da je zanimljiv, da me poštuje i da me zasmijava.

(Blic)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS