calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MILJANU KULIĆ SU PONIŽAVALI? Ekskluzivno za HYPE Marija Kulić otkrila PRAVI RAZLOG DISKVALIFIKACIJE pred samo FINALE Zavirite u vilu Gorana Bregovića u Crnoj Gori: IZDAJE JE ZA 5.000 EURA SMRT U DOMU ZMAJA OD ŠIPOVA! Povukao se nakon rijalitija, a sada ostao bez najvećeg oslonca u životu HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku” Sanja Maletić o porođaju u 52. godini: Borba je trajala 8 godina, Vanja je čudo OBJAVLJEN SNIMAK PRIJE DISKVALIFIKACIJE! Miljana Kulić pravila karambol, gađala kamenjem, obezbjeđenje je opkolilo (VIDEO) Otkrivamo ZAŠTO MARKO I DIVNA DNK ULAZE U IMANJE: Imaju ovakav izazov! KOME JE OVO LIJEPO?! Svi gledaju u ogromne usne Une Čolić Nezir Vilogorac ljubav prema Sarajevu pretočio u instrumentalu ‘Ornaments of Sarajevo’ Doktor Mladen Veletić iz BiH nagrađen za najbolji istraživački rad u oblasti liječenja raka mozga! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin i Arnel otkrili kakve ih privlače žene! Koga očekuju u spektaklu? (VIDEO) VELIČANSTVEN POSTUPAK SAŠE MIRKOVIĆA! Donio odluku da pomogne porodici čija je kuća IZGORILA U POŽARU ZABORAVITE NA SLADOLED I HLADNU VODU! Dijetetičar otkriva šta najbolje hladi po vrućini OVI TAKMIČARI MORAJU NAPUSTITI KUĆU! Hitno saopštenje! OGLASILA SE INDI, SVE PRIZNALA! Pjevačica iznijela detalje veze sa Zoranom: “Ovog puta mnogo više očekujem od njega nego prošli put”

HARIS DŽINOVIĆ PRIŽELJKUJE TREĆE DIJETE: “Prvo sam dobio u 52.godini, spremni smo za bebu”

Objavio: RHT
11/08/2023 6:20 PM

Haris Džinović je taman povjerovao kćerki Đini da nije ostavila dečka fudbalera zbog njegovog druga poznatog repera Vojaža, kad su priče o zabranjenoj ljubavi sad opet krenule.

Njih su, tvrde upućeni, odale fotogafije na Instagramu gdke je Đina aktivna iako to njen otac ne odobrava.

 -Uzmu mobilni u ruke i on ih vaspitava. Mobilni je glavna stvar u smislu edukacije. Evo, kod mene sjedi u sobi i ne izađe po cijeli dan da vidi šta mi radimo. Shvatam ja da stariji ljudi i roditelji nisu interesantni, to je bilo i kod nas. Jedva smo čekali da im vidimo leđa. Međutim, ima i drugih stvari, ne možeš 24 sata biti na telefonu, oči će ti ispasti. I onda ta slikanja i postavljanje na Instagram i tako dalje. Ako je to glavna preokupacija, onda ja nisam pametan – objasnio je Haris.

Porodica Harisa Džinovića uskoro bi mogla da postane bogatija za još jednog člana ukoliko riječi legendarnog pjevača nisu bile samo šala.

 -Spremni smo i za treći svjetski rat, što ne bismo bili i za treću bebu. S obzirom da sam prvo dijete dobio u 52. godini, sad mogu i u stotoj – rekao je Haris za Svet.

(Puls)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS