calendar

Nedelja 30. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MUP IZDAO SAOPŠTENJE: Srpski policajci od sutra u zajedničkim patrolama sa crnogorskim kolegama na primorju! OGLASILA SE KĆERKA STANISLAVA KROFAKA! Nakon vjenčanja u rijalitiju, ona poručila samo jedno Zemljotres pogodio Crnu Goru ŠOK! PALO POMIRENJE?! STANISLAV I MIONA SVE PRIZNALI! Sve je jasno, Ša ne može da se opravi! Najbolji regionalni meteorolog: Nedim Sladić otkrio šta nas očekuje u utorak ALEKSANDRA ZABRINULA SVE! Pokazala tablete koje pije! Donijela DRASTIČNU ODLUKU! Danima je planirala ovo! Oglasio se muftija beogradski: Terorista ne može biti vjernik, niti vjernik može biti terorista OGLASIO SE SAŠA MIRKOVIĆ:”Hype brod je spreman” “SVI ZNAMO KO JE ONA!” Bukti rat! Grofica URNISALA Ivu Grgurić (VIDEO) NEVIĐENI KARAMBOL U RIJALITIJU Učesnica nasrnula na cimera, pa napala obezbjeđenje, uslijedila hitna reakcija! OVI ZNAKOVI ĆE TEK U DRUGOM BRAKU DOŽIVJETI PRAVU LJUBAV: Tada će naučiti istinski da vole MIONA I STANISLAV PRVI PUT OČI U OČI NAKON SVEGA: Brutalno OPLELI po Ša, pa otkrili sve TAJNE iz njihove veze HYPE PAPARAZZO Jelena Tomašević NAPRAVILA KARAMBOL ISPRED KUĆE!? A onda se iz dvorišta pojavio Ivan Bosiljčić Psiholog otkrio kako da postanete dobar otac MIONA GA UHVATILA ZA SPOLNI ORGAN! Skandalozne scene u rijalitiju, kamera sve zabilježila, nije se mogla obuzdati! SPAKOVALA KOFERE I OTIŠLA! SPAS NAŠLA POD OSTROGOM! STANIJA SE MOLI! Sada je sve jasno (FOTO)

VODITELJKA ZAVRŠILA U KREVETU SA KOLEGOM: Cijelu noć proveli zajedno dok je muž tražio po hotelu!

Objavio: RHT
10/08/2023 9:22 PM

Tamara Grujić, voditeljka emisije “Radna akcija”, podijelila je svoje neobično iskustvo sa snimanja koje je doživjela.

FOTO: ATA images

Naime, od malih nogu, Tamara ima običaj da mjesečari, pa se desilo da se slučajno našla u krevetu sa svojim kolegom tokom jednog mjesečarenja.

– Prije par mjeseci Aleksandar arhitekta i ja završavamo večeru posljednji, nešto malo pričamo, svi su otišli da spavaju. I ja sam otišla da spavam u neko doba. Vuk se probudi, vidi da me nema. Dva, pola tri ko veli ja sam sa Aleksandrom, u kafani cirkam. Možeš misliti. Izađe napolje ukapira da je sve po hotelu pogašeno i pomisli da nisam krenula da mjesečarim i krene da me zove: ‘Tamara, Tamara’ – započela je priču voditeljka.

– U tom momentu ugleda Aleksandra na terasi, koji se probudio, nije mogao da spava, pita ga: ‘Gdje je Tamara, je l’ kod tebe’, a ovaj kaže: ‘Ne’. Dva sata su me zajedno tražili od dva do četiri ujutru i onda mu je Vuk rekao: ‘Nema veze ona se uvijek vrati’”, ispričala je kroz smijeh Tamara u emisiji Marije Kilibarde.

Foto: Printscreen Instagram

– Budim se u sedam sati, otvaram oči i vidim svog tonca u bračnom krevetu pored sebe. Osijedim, ustajem i shvatam da je njegova soba preko puta moje. Ulazim u svoju sobu, a Vuk će s vrata: “Gdje si ti cijelu noć?”, kažem: “Ja otišla kod Brane”, a Brana priča sljedeću priču:

– Dva ujutru ja otvaram vrata njegove sobe i govorim mu nešto vezano za snimanje, sedam pored njega, uzimam mu cijelo ćebe, ležem, pokrivam se i ništa. Čovjek nije mogao da dođe sebi, toliko se paralisao da mu nije palo na pamet da pokuca kod Vuka na vrata i pita za mene.

Ispostavilo se da voditeljka “Radne akcije” mjesečari, još od malena.

– Dugo nisam mjesečarila, u dvadesetim recimo nisam uopšte, počela sam od kako sam sa Vukom, koji me tako usred noći uhvati kako stojim kao kip u ćošku. Onda me on uhvati pa me vrati jer čovjeka koji mjesečari ne treba buditi. Primijetili smo da je kćerka Lenka to naslijedila od mene – rekla voditeljka koja je 2019. godine rodila Lenku, od koje se ne odvaja čak ni kada ide na posao.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS