calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM! Velika potraga u Njemačkoj: Nestala djevojčica (13) porijeklom iz BiH Maja i Aneli u žestokom klinču! Stare rivalke ponovo ratuju Muškarac koji je ukrao kip Brus Lija u Mostaru ide u zatvor DRAGANA MIRKOVIĆ OSVOJILA I AZIJU! Najveća zvijezda Balkana se pohvalila ovim uspjehom! Fufe iz serije ‘Lud, zbunjen, normalan’ živi na selu sa 1.800 koza SIN MELINE I HARISA ODLUČIO DA POKORI JAVNU SCENU! Potez Kana Džinovića izazvao haos, riješio da preuzme stvar u svoje ruke REGION ZAVIJEN U CRNO: Preminula glumica iz popularne domaće serije ORGANIZOVALA GALA SLAVLJE Tara Simov slavi sinu prvi rođendan! TRUDNA UČESNICA RIJALITIJA ŠOKIRALA JAVNOST! Ovo niko nije očekivao, šok obrt pred sam kraj rijalitija O emocijama može mnogo da se priča: PRVI ZAJEDNIČKI INTERVJU INDI I ZORANA! Zaljubljeni par otkrio sve! Eva Ras: “Bila sam s ljubavnikom na sedmom nebu, a sa mužem nesretna” SITA AHMIĆ STIGLA KOD ASMINA I STANIJE U DUBROVNIK! Haos neviđenih razmjera, oglasila se sa ove lokacije, rat se nastavlja! Meteorolog Nedim Sladić dobio prijetnje smrću: “Ovo me neće zaustaviti, sve ću prijaviti policiji”

SVJETSKO KADETSKO PRVENSTVO Deset rukometaša iz Burundija nestalo u Rijeci

Objavio: RHT
10/08/2023 4:39 PM

Deset rukometaša iz Burundija starih 17 godina nestalo je u Rijeci, saopšteno je iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Nestali rukometaši su učesnici Svjetskog kadetskog prvenstva koje se od 2. do 13. avgusta održava u nekoliko hrvatskih gradova, između ostalih i u Rijeci.

Foto: Nestali.hr

“Prema dosadašnjim saznanjima riječ je o deset mlađih muških osoba rođenih 2006. godine koji su se jučer oko 15:30 sati udaljili u nepoznatom pravcu iz prostora riječkog studentskog centra gdje su bili smješteni za vrijeme trajanja prvenstva”, naveli su iz policije.

Dodali su i da ne odgovaraju nikome na telefonske pozive te da je u toku preduzimanje mjera i radnji u cilju pronalaska nestalih osoba.

Također, radi se i na utvrđivanje svih relevantnih činjenica i okolnosti njihovog nestanka.

Podsjetimo, slična situacija dešavala se i na nekim ranijim takmičenjima širom Evrope gdje su nestajali igrači uglavnom iz Afrike u potrazi za boljim životom.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS