calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

SKINULA SE JAMI I ZADALA DOMAĆI ZADATAK: Pjevačica u šestoj deceniji izgleda kao djevojčica, slike s mora zapalile mreže(FOTO)

Objavio: RHT
10/08/2023 2:40 PM

Jasna Milenković Jami je devedesetih važila za jednu od najzgodnijih na javnoj sceni, a i danas u šestoj deceniji može da se pohvali zavodljivom figurom.

Jami trenutno odmara u Egiptu odakle je svoje pratioce na mrežama počastila fotografijom sa mora, dok je zavodljivo pozirala u plićaku.

U dvodjelnom kupaćem kostimu pokazala je izvajane obline, ali i preplanuli ten koji je dobila na odmoru.

Podsjetimo, pjevačica je nedavno iznenadila javnost svojim stavom, kada pričala o poklonima povodom Dana zaljubljenih.

– Meni pažnja nije bitna. Cvijeće volim da vidim samo u cvjećari. Ne podnosim cvijeće, ježim se. Za ženu cvijeće ne, možda za mamu, za baku. Nešto čega se sjećam, neki dijamantić. Može i mali da bude. Cvijeće uvene. Moja kolekcija dijamantića kod kuće je skromna. Jednog dana kad budem došla u neke godine i otvorim taj dijamant biće kao Titanik. Ta uspomena ostaje zauvijek, a cvijeća se i ne sjećam, zato ga i ne volim – priznala je Jami.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS