calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KĆERKA STANISLAVA KROFAKA VAN SEBE! Ne može više da podnese, hitno se oglasila zbog Maje, samo jedno izustila! Objavljena detaljna vremenska prognoza za vikend: Evo kakvo vrijeme možemo očekivati Asmin se izvinio Dušici, pa shvatio da je pogrešnoj osobi uputio izvinjenje i odmah ga obrisao! UEFA će žestoko kazniti turskog heroja nacije! JOŠ JEDNA BEBA U RIJALITIJU PRED SAMO FINALE?! Anita Stanojlović progovorila o trudnoći, Anđelo ne krije uzbuđenje… Stanari na Dobrinji u strahu od zaraznih bolesti: Na krovu zgrade prebrojano 200 mrtvih pacova! Kako su 1989. zamišljali da će kuće izgledati u 2024. godini: Nevidljiva moderna tehnologija NADICA ADEMOV POKAZALA TRUDNIČKI STOMAČIĆ: Pozirala u bikiniju pa pobrala komplimente ĐINA DŽINOVIĆ OBJAVILA ZNOJAV SELFI NAKON TRENINGA, MOMCI JE OBASIPAJU KOMPLIMENTIMA ŠAKO MUVA DJEVOJKU SA NASTUPA! Pjevač ponovo u centru skandala “Želim da te zagrlim” (VIDEO) EMA RADUJKO UŽIVA NA JAHTI SA FUDBALERIMA! Procurilo ko pjevačici pravi društvo (FOTO) MILICA TORODOVIĆ SE SKINULA I OBJAVILA INTIMNE FOTKE! Rastegla bikini, a onda šokirala sve, popustile joj kočnice nakon raskida (FOTO) U državi siromašnih i nezaposlenih: 800 miliona KM dali na klađenje Voditeljica ubijena pred svojim četverogodišnjim sinom, imala je 29 godina ZA 3 ZNAKA OTVARAJU SE SVA VRATA U NAREDNIH 6 MJESECI: Do kraja godine ogroman uspjeh, brdo para i strasti! Alka Vuica otkrila tajnu mladolikosti: To je ono što me pokreće

Vješto ga je skrivala, a sada je tu snimak trudničkog stomaka Lane Jurčević

Objavio: RHT
09/08/2023 11:30 PM

Četiri mjeseca pjevačica Lana Jurčević pomno je čuvala veliku, ali tako lijepu tajnu – da će ona i Filip Kratofil kroz nekoliko mjeseci po prvi puta postati roditelji.

Pjevačica i uspješna preduzetnica tajnu i svoju sreću je poželjela podijeliti sa svima pa je na svom Instagram profilu objavila video kojim je svima otkrila kako će uskoro postati mama.

Uz emotivni video na kojem pokazuje test na trudnoću i svog dečka Filipa Kratofila koji joj ljubi stomak, Lana Jurčević je napisala ‘16.3.2023.’, otkrivši da je na taj datum otkrila da je u drugom stanju. Inače, Filip i Lana su u dugogodišnjoj vezi te su vješto spojili privatno i poslovno.

Par je u vezi od 2017. godine, a već su se godinu kasnije odlučili na ozbiljan korak – započeti poslovnu saradnju. Tada je Filip Kratofil postao direktor njenog kozmetičkog brenda La Piel.

A upravo je na Instagaram stranici brenda La Piel Lana po prvi put otkrila svoj trudnički stomak koji je sve teže prikriti. U objavi na stranici brenda Lana je pozirala u uskoj bijeloj haljini s prorezima koja je i više nego jasno istaknula stomak.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS