calendar

Utorak 1. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Kao preslikan: Ljudi u nevjerici koliko sin Bobana Rajovića liči na pjevača Ako si mislio pobjeći ulazim ti na žurku šugo? Mirza Hatić ulazi da Kadri objasni neke stvari! Sve za ljubav: Fatima aminovala da dođe treća žena! Sarajevo: Sudar dva automobila na raskrsnici kod Željezničke stanice Kontroverzni lijek uništava Kristinu Agileru, javnost zabrinuta: Je li to stvarno ona? Otkrivamo s kim je sada već bivša supruga prevarila Milana Kalinića? Kad treća žena ulazi u Elmedinov harem? Ovo je njegova budućnost, sada je to svima jasno! FATIMA I JANA U ŠOKU! OVDJE SADA ŽIVE SAVA I ADRIANA! Džehverovići preko noći napustili Srbiju i otišli za Dubai, njihova porodica neutješna! (FOTO) CITY HYPE: Aca Živanović ekskluzivno za Hype otkrio da čeka treće dijete! Prvi intervju Vladimira Tomovića, nakon medijske ilegale Fatima ronca: Jano, ja čim sve završim, ti se pojaviš i glumiš radnicu! Imaš li obraza?! POTRESNA OBJAVA PJEVAČICE! Nadežda Biljić se slomila pa samo izustila: “U šoku sam…” Anđela ovdje otkrila da želi bebu u rijalitiju? Zvezdan sve priprema da joj saspe u lice Šta su pokazali podaci Federalnog zavoda za statistiku: Evo koliko je u augustu bilo turista Regionalni mediji pišu: Nastavak filmske trilogije “Kafana na Balkanu” željno se iščekuje u Hrvatskoj ĐOKOVIĆ PONOVO U KINI Novak stigao u Šangaj, evo kako su ga dočekali (VIDEO) Primož Ulaga: Lijepo je u Sarajevu, vraćaju mi se sjećanja na početak Olimpijade

NAJAVILA TUŽBU Aleks i Ana zaratile kao nikada! (VIDEO)

Objavio: RHT
08/08/2023 2:01 PM

Aleksandra Nikolić i Ana Ćurčić gostovale su sinoć u emsiji “Narod pita” i tom pirliko jedna drugoj uputile mnoštvo uvreda. Naime, kada su krenule da pričaju o Filipu Car, Aleks i Ana su se posvađale pa je Ana čak najavila tužbu.

Foto: Printscreen Youtube

– Kada sam izašla iz “Zadruge 6” pogledala sam neke stvari za Filipa, u početku je bio objektivan, kasnije se okrenuo protiv mene, ćoškario. To je radio da se dodvori Slavniću. Načula sam da nema para, pa ne bih ni naplatila – rekla je Ana.

– Imamo i on i ja para – rekla je Aleks.

– Onda ne vraća dugove, ne znam šta da kažem. Imaćemo sada još jednu tužbu – rekla je Ana.

– Ona kaže nisam pratila rijaliti, izašla sam ništa nisam gledala, malo prije kada si spomenula Anđelu, ozarila se, izbuljile joj se oči. Ne čuje se ni sa kim, čuje se sa grupama koje mene ne vole. Ona nije ništa, a sve je… Ja sam načula neke stvari, pa ćemo da vidimo šta će se desiti sa fudbalerima – rekla je Aleks.

– Sjedi ispred nje žena koja nema nikakav strah i nemam nikakav problem da se sada iznese sve – rekla je Ana.

Foto: Printscreen YouTube

– Žrtva nasillja koja meni želi da napakosti. Lažna žrtva nasilja, prijetila je meni – rekla je Aleks.

– Hoću i ovo da se pripiše na tužbu – rekla je Ćurčić.

– Da li imaš neke veze sa prodajom fudbalera – pitala je Aleks.

– Sa prodajom?! Nikad u životu – rekla je Ana.

Detaljnije pogledajte u video snimku:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS