calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JELENA PRIZNALA AFERU SA UROŠEM RAJAČIĆEM! Ivan Marinković ne vjeruje šta čuje, na ivici suza! Put ka raskidu: Ove navike u krevetu uništavaju vašu vezu OVAKO IZGLEDA NOVI DEČKO KOM SE DUNJA ILIĆ KLELA NA LJUBAV JUTROS, A NEKOLIKO SATI KASNIJE GA OPTUŽILA ZA NASILJE! (FOTO) “ČOVJEK JE ILI DOBAR ILI LOŠ!” Natalija Trik FX otkrila da njen otac nije pričao sa njom zbog udaje za Sanija: “U meni kao da teče romska krv!” Đoković uz odličnu igru lakše od očekivanog izborio četvrtfinale Wimbledona ON JE SLIKA I PRILIKA OCA, SIN POZNATOG ZAVODNIKA NAPUNIO 18 GODINA: Ovaj mladić oduševljava izgledom, pravi dasa Prvi susret bebe i porodičnog psa dirnuo ljude: Tata, nisi jedini koji je plakao na ovo “NIJE MI JASNO KAKO JE SEBI DOZVOLIO TAKVE STVARI” Natalija Trik FX brutalno o Nenadu Aleksiću Ša, a onda raskrinkala Mionu Jovanović GOTOVO! IVAN VRATIO JELENI BURMU! Marinković presjekao, prišao joj i izgovorio ove riječi, ona zanijemila od šoka Poznato ko će suditi polufinale Eura: Jedan naštimao meč prije 20 godina za 300 eura, drugi hapšen u BiH s Tijanom Ajfon HRVATICA S NAJVEĆIM GRUDIMA: Tražili joj sliku bez veša, ona objavila javno MILJANU KULIĆ SU PONIŽAVALI? Ekskluzivno za HYPE Marija Kulić otkrila PRAVI RAZLOG DISKVALIFIKACIJE pred samo FINALE Zavirite u vilu Gorana Bregovića u Crnoj Gori: IZDAJE JE ZA 5.000 EURA SMRT U DOMU ZMAJA OD ŠIPOVA! Povukao se nakon rijalitija, a sada ostao bez najvećeg oslonca u životu HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku”

POZVALA POLICIJU TOKOM GOSTOVANJA NA TV-U Aleksandra Nikolić usred emisije zatražila pomoć zbog Ane Ćurčić!

Objavio: RHT
08/08/2023 9:59 AM

Na ružičastoj televiziji sinoć je emitovano do sada najuzbudljivije izdanje emisije “Narod pita”, budući da smo imali priliku da gledamo vatreno suočavanje pobjednice “Zadruge 6” Aleksandre Nikolić i drugoplasirane Ane Ćurčić. Voditeljka Ana Radulović je ugostila ove dvije ljepotice, ali njihova narav nije bila tako ljupka i pitoma.

Foto: Printscreen Youtube

Trenutno su najaktualnije dame u Srbiji, a jedna drugu u načelu ne mogu da smisle, što je dokazao njihov okršaj uživo u programu, koji je nakon prečešljavanja svih aktuelnih tema eskalirao u toj mjeri da je Aleks posegnula za telefonom i pozvala policiju. Prava drama!

Po povratku sa kratke pauze za reklame uslijedio je žestok sukob Ane i Aleks, te je Nikolić pozvala policiju.

– Žena mi prijeti ovdje nekim ljudima, ne znam o čemu ona priča… Da, ja sam u emisiji – rekla je Aleksandra tokom razgovora sa dežurnim policajcem.

– Zašto je krenula svađa – pitala je voditeljka.

– Zato što je neko ko se lažno predstavlja – rekla je Ana.

Foto: Printscreen Youtube

– Naziva me prostitutkom, rekla sam da znam ono najgore o njoj što neću ispričati ovdje. Žena mi prijeti, šta treba da je se plašim ovdje?! Ne znam čega se bojiš, zašto zoveš neke ljude – rekla je Aleks.

– Aleksandra, ja te izazivam, hajde reci ovdje – rekla je Ćurčić.

– Zvala si ovdje ljude da me maltretiraju, žena od 50 godina ovo radi, sram te bilo! Ja nisam ološ ovdje! Od sinoć se dopisuje sa nekim ljudima da traži informacije o meni. Žena mangup… Kad bude ušla Kačvenda u “Zadrugu”, nećeš znati gdje si šuplja! Filipe, žena me vrijeđa usred emisije, neću da ćutim! Ja sam zvala policiju, što da je ne zovem?! – rekla je Aleks preko telefona Caru.

– Šta grad zna o tebi?! Da su te zvali “Pčelica Maja”, dok si bila mlada jer si letjela s cvijeta na cvijet, da si se vukla sa svakojakim kriminalcima. Ja sam čula da je zovu “pčelica Maja”, da je letjela sa cvijeta na cvijet. Naravno da se plašim, jer si baratala sa kriminalcima. Budala je mala riječ za tebe – nastavila je rafalno Nikolić.

– Ti si ustvari mene izvrijeđala i sve si rekla izokola, a ništa nisi rekla – rekla je Ana.

– Glupa si kao točak i jedino što znaš je da cmizdriš. Kad budem bila u tvojim godinama, ja ću biti magistar – rekla je Aleks.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS