calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

Rani i kasni radovi Ivane Šopić! Sve pršti od se*a na televiziji!

Objavio: RHT
06/08/2023 5:33 PM

Podsjetimo se kako je Ivana Šopić pogazila riječ datu svojoj majci !

YouTube/Printscreen

Zbog ljubavi prema Stefanu Kariću, bila sa Janjušem,koji je u tom periodu bio oženjen.

U nikad burnijoj raspravi , Ivana je Stefanu rekla da je pogazila riječi svoje majke, koja je najbolje savjetovala, a ona nije slušala. Također mu je nabijala na nos jer je dozvolio svom ocu da je naziva ku*vom.

Ivana : ” Iako si poje*ao sve živo, ja tebe volim, a ti meni tražiš mrlje.

Nakon mjeseci intenzivnog se*a, Ivana mu poručuje da ga voli kao dijete. Blamovima nema kraja!

-Njegov tata napiše: “Nikad nisam izjavio za Ivanu da je kurva, što ne znači da tako ne mislim”…šta ćemo sa tim?-upitala je Šopićka.

Ivana se osvrnula i na Stefanovu muškost, te mu je poručila da joj treba onakav muškarc sa kojim je ušla u vezu, a ne onakav kakav je napolju.

-Ja volim muškarce, ti si tamo bio apsolutno muškarac, napolju nisi-rekla je Šopićeva.

Ni Stefan joj nije ostao dužan, te se dotakao teme njenih ljubavnih veza u rijalitiju.

-E to jeste problem, što si ti bila sa četvoricom momaka u rijalitiju. Kakva si onda napolju?-upitao ju je Stefan.

screenshot you tube

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS