calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji ”SVE JE TO DOGOVOR” ŠOKANTNO! Marija Kulić RASKRINKALA TAJNI PLAN Ivana i Jelene: “To su smislili da zarade pare” ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Nećete vjerovati KOLIKO novca je Iva Grgurić pukla na estetske operacije da bi promijenila LIČNI OPIS (VIDEO) MILE KITIĆ IMAO INTIMNE ODNOSE ZA PARE Pjevač sve priznao: Za noć mi je platila 7.000 eura

NAKON ŠTO JE OPLJAČKAN, MILANU MILOŠEVIĆU OLUJA NANIJELA OGROMNU ŠTETU! Voditelj se oglasio: “Sve je uništeno!”

Objavio: RHT
06/08/2023 9:43 AM

Voditelj Hype televizije, Milan Milošević, duboko je potresen nakon nedavne razorne oluje koja je zahvatila Srbiju.

Foto: Printscreen Instagram

Milan Milošević se oglasio povodom značajne štete koju je pretrpjela njegova kuća, dok je dvorište gotovo neprepoznatljivo nakon oluje.

Foto: Printscreen Instagram

– Ovo su projektili bili j*t! Fasadu mi uništilo! – napisao je Milan na svom Instagram profilu.

Voditelj je potom objasnio za medije da mu je oluja nanijela veliku štetu!

Foto: Printscreen Instagram

– Ja sam u Crnoj Gori i javili su mi da je sve uništeno! – rekao je Milošević, pa dodao:

– Fasada od zgrade je u rupama, mrežice od prozora pokidane, zelenilo u dvorištu… Havarija je! – rekao je on za “Blic”.

Podsjetimo, Milan je nedavno imao veoma neprijatno iskustvo kada je opljačkan tokom svog boravka na primorju.

– Nisam nosio sav navac na plažu, nije bilo mnogo para, ali sva su mi dokumenta, od lične karte, do vozačke bila u novčaniku. Stvarno se nisam nadao da će me pokrasti i da to urade u roku od pet minuta, koliko nisam gledao u pravcu ležaljke. Briga me za novac, samo molim tog ko je uzeo novčanik da mi vrati dokumenta, neka ostavi negdje, baš su peripetije da vadim sve opet – izjavio je Milan Milošević tada za “Star”.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS