calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga

SLAVLJE U DOMU BUBE MIRANOVIĆ: Pjevačica objavila sretne vijesti, čestitke pljušte na sve strane! (FOTO)

Objavio: RHT
05/08/2023 9:45 PM

Pjevačica Biljana Bosiljčić, poznatija kao Buba Miranović, objavila je lijepe vijesti na svom Instagram profilu.

Foto: Printscreen Instagram

Naime, njen sin Filip Bosiljčić je zaprosio svoju djevojku Sandru Radojičić, i to baš tokom proslave njenog rođendana.

Atraktivna fitnes trenerka bila je presretna kada je Filip kleknuo ispred nje s prstenom u ruci, što je izazvalo suze radosnice prije nego što su zajedno ugasili svijećicu na rođendanskoj torti.

Foto: Printscreen Instagram

Buba je Filipa dobila sa svojim suprugom Žikom Bosiljčićem, koga je upoznala tokom jednog od svojih nastupa. Udala se za njega kad je imala svega 19 godina, a nakon vjenčanja su se preselili u Toronto, gdje su proveli pet godina zajedno.

Osim Filipa, Buba je sa Žikom dobila i ćerku Kristinu. Filip je takođe blizak prijatelj sa bratom Ane Ivanović i prisustvovao je njenoj svadbi, gdje je pohvalio fudbalera Bastijana Švajnštajgera.

– Vjenčanje je bilo veoma emotivno, veoma lijepo i sve je bilo super. Švajni je pravi Srbin, mnogo voli Srbiju i pravi je čovjek – rekao je Filip za medije tada.

Iako je devedesetih godina bila san mnogih muškaraca, Buba i danas, u šestoj deceniji svog života, izgleda fantastično i privlačno. Pjevačica je promijenila boju kose i već nekoliko godina je crnka.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS