calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja!

SPEKTAKL U NAJAVI Aca Lukas 11. avgusta u Gradu Sunca

Objavio: RHT
04/08/2023 4:10 PM

Najveća regionalna zvijezda Aca Lukas po prvi put će nastupiti u Gradu Sunca u Trebinju 11. avgusta 2023. godine.  Nakon velikih koncerata širom regiona, kao što su spektakli u Beogradu, Novom Sadu, Zagrebu… Aca Lukas će 11. avgusta nastupiti u Gradu Sunca u Trebinju, koji je jedan od najljepših gradova na ovim prostorima.

Samo neki od njegovih hitova su: “Moj život”, “Lešće”, “Nisam preživeo”, “Lična karta”, “Bele ruže”, “Nešto protiv bolova”… su sigurno spektakl u najavi.

Karte možete kupiti putem sistema kupikartu.ba, kao i na prodajnim mjestima u Trebinju i Banjoj Luci i to u:

– Biletarnica Grada Sunca- 065 943 211;

– SL Industry hotel Trebinje- 059 490 300;

– Slatka kuća Trebinje, centar grada;

– i u agenciji Travel 4 Fun u Banjaluci.

Cijena karata po zonama:

1. VIP EKSKLUZIV ZONA – podrazumijeva prvih pet redova od bine i u širini bine sa direktnim pogledom na scenu. U ovoj zoni broj osoba za barskim stolom je 4-6. Ova zona podrazumijeva i poseban VIP ulaz, mjesto za barskim stolom, uslugu konobara i smještaja za sto. CIJENA: 100 KM PO OSOBI.

2. VIP ZONA – podrazumijeva zonu iza VIP EKSKLUZIV zone sa visokim barskim stolovima sa 4-6 osoba za stolom. Ova zona podrazumijeva i poseban VIP ulaz, mjesto za barskim stolom, uslugu konobara i smještaja za sto. CIJENA: 50KM PO OSOBI.

3. STANDARD zona – iza vip zone, bez barskih stolova. CIJENA: 15 KM PO OSOBI (prvi kontigent karata).

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS