calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
UDALA SE DUNJA ILIĆ?! Pjevačica objavila fotke sa misterioznim muškarcem (FOTO) MILJANA DISKVALIFIKOVANA I KAŽNJENA SA 50.000 EURA! Pismo Velikog šefa napravilo pometnju u “Beloj kući” Predstavljena lopta kojom će se igrati završnica Eura OTKRIVENO GDJE SE NALAZI MILJANA NAKON DISKVALIFIKACIJE IZ RIJALITIJA Odvedene na ovu lokaciju Tragedija u Prijedoru: Otac poginuo prilikom pada s motocikla, sin (9) teško povrijeđen ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Spremne prženice za Sultana! OVO JE POSEBAN RECEPT (VIDEO) Jelena Rozga otkrila šta joj je ugledni ljekar rekao da operira: “Bila bi ljepša kada bi…” Napadao snijeg u julu! Poledica na putevima (VIDEO) MARIJA KARAN U TANGAMA! Šok izdanje glumice o kome svi pričaju, pokazala tijelo vreteno (FOTO) Uroš priznao da je imao vrelu akciju sa udatom Jelenom! OVO SU SVI DETALJI! “NIJE ME PIPNUO MJESEC DANA!” Anđelo ODBIJA S*KS sa Anitom! Drama pred kraj rijalitija! (VIDEO) STANISLAV DRŽI MIONU U ŠACI! Otkrio šta je ona iza leđa radila Ša PJEVAČ PROŠAO KROZ PAKAO:”Doživio sam infarkt u kolima za volanom” Koliko stranaca je uzelo bh. državljanstvo? Odreklo ga se skoro devet puta više građana! “SVE ŠTO JE ASMIN IZNIO O ANELI, ZNAM I JA!” Iva Grgurić šokirala u emisiji “ShowBLIZ”: Imam informacije IZ PRVE RUKE (VIDEO) PONOVO VRELA AKCIJA U RIJALITIJU Miona i Ša nisu ni slutili da su pod lupom kamere! (FOTO)

“ŠTO TE ŽENA NE ISPEGLA?” Ša snimljen sav izgužvan!

Objavio: RHT
03/08/2023 11:59 PM

Reper Nenad Aleksić Ša je nedavno stao na ludi kamen sa izabranicom Vanjom koja se, po svemu sudeći, odlično nosi sa pritiskom koji osjećaju sve supruge javnih ličnosti.

Nakon što je otvoreno govorila o uvredama koje dobija na račun fizičkog izgleda, Vanja se sada i sama našalila na račun toga da nije “adekvatna” supruga za Nenada, što joj pratioci redovno poručuju.

Naime, Aleksićka je podIJelila fotografiju na kojoj je moguće vidJeti da Ša sJedi u kafiću noseći izgužvanu majicu, pri čemu je šaljivo poručila:

– Ima li neka žena da opegla ovo?

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS