calendar

Četvrtak 1. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ANITA UHVAĆENA U ZAGRLJAJU OVOG MUŠKARCA: Pobjednica rijalitija ne skida osmijeh sa lica, evo o kome je riječ Zrinjski nakon velikog preokreta došao do 3. pretkola Konferencijske lige OPUSTILI SE NA PLAŽI! Veljko Kuzmančević se SKINUO, Verica Rakočević ne skida pogled sa 35 godina mlađeg muža! (FOTO) “ŽIVOT SA DVIJE ŽENE” Sultan poslao žene u polje da rade, dok se on brčka na bazenu Morgan Freeman otkrio koja mu je uloga najvažnija u karijeri: I danas imam poštovanje prema tom filmu Aleks, ćao! Car progovorio o Aleksandri Nikolić: Pokušao sam je napraviti gospođom ĐINA DŽINOVIĆ SE SNIMALA ISPOD TUŠA Vrele kadrove objavila javno, dodiruje se po tijelu, bujne grudi u prvom planu UČESNICA RIJALITIJA NAPRAVILA HAOS U KAFIĆU! Divljala i urlala, nasrnula na konobara, razlog je SKANDALOZAN Učesnicama OI koje imaju bebe osigurane hotelske sobe za dojenje: Džudistkinja oduševila gestom Vlada FBiH donijela odluku: Smanjuje se cijena gasa “Uzimao sam DROGU DA MI BUDE DOBRO! Kakav PAKAO?!” Poznati bh. roker ŠOKIRAO: “Mogao sam da PODNESEM” Ovi horoskopski znakovi će vam pomoći čak i ako su ljuti na vas Bura zbog “muškarca” u ženskom boksu na OI: Pobijeda za 46 sekundi (VIDEO) POLICIJA OPKOLILA KUĆU KULIĆA! Jezivi snimci ataka na Miljanu “PRESTARA, PREDEBELA, PREMASNA…” Nives Celzijus ZAPUŠILA USTA ZLIM JEZICIMA: Skinula se i zadala domaći zadatak HEJTERIMA ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila zašto su je svi ponižavali i priznala: Elme je moj život (VIDEO)

MISICA KOJA JE POGINULA U SAOBRAĆAJKI PREDVIDJELA SOPSTVENU SMRT: U jezivom snimku rekla ovo, a riječi slomljene majke kidaju dušu

Objavio: RHT
03/08/2023 10:42 AM

Foto: Printscreen/Instagram

Mis Veneceuele Arijana Viera (26) poginula je u saobraćajnoj nesreći u Orlandu na Floridi u julu ove godine. Ova je ljepotica trebalo da predstavlja svoju zemlju na takmičenju u Dominikanskoj Republici u oktobru, ali nažalost je stradala, otkrila je njena majka.

Majka je izjavila da joj je kćerka od umora zaspala tokom vožnje i da se udarila u vozilo ispred sebe. Kako kaže, Hitna pomoć je brzo stigla i dva puta su oživljavali Arijanu, ali je ona nažalost preminula na putu do bolnice.

“Oživjeli su je i tada je dobila srčani udar. Ponovo su je oživjeli, ali je preminula kada su je vodili na traumatologiju”, rekla je slomljena majka, prenosi The Sun

Ono što je mnoge najviše šokiralo je njen video od prije samo nekoliko mjeseci kojim kao da je predvidjela svoju smrt.

“Snimam sebe za buduću sahranu jer sam uvijek ja na snimcima, niko drugi to ne radi”, napisala je u opisu čudnog snimka koji je objavila na društvenim mrežama.

Lokalni mediji takođe navode da je otac žrtve, koji živi u Peruu, pokušao da organizje dobijanje vize na vrijeme za sahranu svoje kćerke, ali navodno mu je dokument izdat tek dan kasnije.

Ono što dodatno tkera jezu u kosti je i to što na Instagram profilu ove djevojke stoje “svježi” postovi, a kako se visdi u komentarima, u pitanju je njena majka koja je evidentno preuzela kćerkin profil.

BONUS VIDEO:

(Kurir.rs/BlicŽena)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS