calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVAKO IZGLEDA NOVI DEČKO KOM SE DUNJA ILIĆ KLELA NA LJUBAV JUTROS, A NEKOLIKO SATI KASNIJE GA OPTUŽILA ZA NASILJE! (FOTO) “ČOVJEK JE ILI DOBAR ILI LOŠ!” Natalija Trik FX otkrila da njen otac nije pričao sa njom zbog udaje za Sanija: “U meni kao da teče romska krv!” Đoković uz odličnu igru lakše od očekivanog izborio četvrtfinale Wimbledona ON JE SLIKA I PRILIKA OCA, SIN POZNATOG ZAVODNIKA NAPUNIO 18 GODINA: Ovaj mladić oduševljava izgledom, pravi dasa Prvi susret bebe i porodičnog psa dirnuo ljude: Tata, nisi jedini koji je plakao na ovo “NIJE MI JASNO KAKO JE SEBI DOZVOLIO TAKVE STVARI” Natalija Trik FX brutalno o Nenadu Aleksiću Ša, a onda raskrinkala Mionu Jovanović GOTOVO! IVAN VRATIO JELENI BURMU! Marinković presjekao, prišao joj i izgovorio ove riječi, ona zanijemila od šoka Poznato ko će suditi polufinale Eura: Jedan naštimao meč prije 20 godina za 300 eura, drugi hapšen u BiH s Tijanom Ajfon HRVATICA S NAJVEĆIM GRUDIMA: Tražili joj sliku bez veša, ona objavila javno MILJANU KULIĆ SU PONIŽAVALI? Ekskluzivno za HYPE Marija Kulić otkrila PRAVI RAZLOG DISKVALIFIKACIJE pred samo FINALE Zavirite u vilu Gorana Bregovića u Crnoj Gori: IZDAJE JE ZA 5.000 EURA SMRT U DOMU ZMAJA OD ŠIPOVA! Povukao se nakon rijalitija, a sada ostao bez najvećeg oslonca u životu HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku” Sanja Maletić o porođaju u 52. godini: Borba je trajala 8 godina, Vanja je čudo OBJAVLJEN SNIMAK PRIJE DISKVALIFIKACIJE! Miljana Kulić pravila karambol, gađala kamenjem, obezbjeđenje je opkolilo (VIDEO)

“NEMOJ DA ME MALTRETIRAŠ, PUSTI ME!” Goca Tržan otkrila dio razgovora s kćerkom

Objavio: RHT
02/08/2023 2:40 PM

Goca Tržan je ponosna na kćerku Lenu jer ju je izvela na pravi put i izrasta u dobrog čovjeka, a neke detalje njihovog odnosa je otkrila i javno.

Goca Tržan uvijek rado govori o vaspitavanju svoje kćerke Lene, koju je dobila sa rijaliti učesnikom Ivanom Marinkovićem i koju se od malih nogu trudi da izvede na pravi put, te je ponosna na to što je u tome uspjela. 

Kćerku nije upisala u privatnu, već u državnu školu, ne kupuje joj skupe krpice kao što to rade njene kolegice svojim nasljednicama i ne eksponira je u javnosti, tako da Lena živi život drugačiji od svojih vršnjaka koju su djeca poznatih roditelja. 

Lena ima šesnaest godina i i dan-danas izbjegava medijsku pažnju, ali ponosna mama nekad umije da obraduje svoje pratioce na mrežama fotografijama svoje nasljednice, koja je izrasla u pravu ljepoticu i neodoljivo podsjeća na majku iz mlađih dana.

Snimci na TikToku govore da se odlično slažu, da je Lena naslijedila od majke i crtu humora, ima izgrađen stav i buntonvnu prirodu. Osim svega navedenog, Lena je u odličnim odnosima sa Gocinim suprugom Rašom Novakovićem, a pjevačica je jednom govorila o tome koliko je ponosna u kakvu osobu njena kćerka izrasta.

-Upisali smo se u srednju školu, ja joj se nisam mnogo miješala ni u osnovnu školu. Stalno pitam: ‘Na koju foru si ti imala 90 bodova od 100, a nisi pipnula ništa?’, ona je u fazonu: ‘E, nemoj da me maltretiraš, pusti me’. I odlična je u školi, sve naše zahtjeve je ispunila, nemam nikakav argument da joj oponiram, tako da, hvala Bogu, ona razumije da je to važna stavka u životu, naročito za žene. Obrazovanje je strašno važno- izjavila je Goca u emisiji “Premijera”.

(Mondo)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS