calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života

OBRATILA SE STEFANU KARIĆU Šavija van sebe, otkrila da li je dobila ponudu da ne tuži za dobijene povrede!

Objavio: RHT
02/08/2023 1:02 PM

Ona je, naime, sa jednim korisnikom ove društvene mreže komentarisala incident koji se desio na jednoj svadbi

Nataša Šavija nakon operacije
Foto: Printscreeen/tiktok

Nataša Šavija, koja je optužila Stefana Karića 1. maja da joj ne nanio teške tjelesne povrede, podvrgla se prije nekoliko dana drugoj operaciji oka, a sada se uključila u lajvu na Tik Toku te je progovorila o nemilom događaju.

Ona je, naime, sa jednim korisnikom ove društvene mreže komentarisala incident koji se desio na jednoj svadbi.

– Ja sve legalno, samo hoću da on u zatvor ode. Meni i mojoj porodici da napravi haos tri mjeseca, ko zna koliko će se sad ovo vući. Ovo se neće vratiti na staro nema šanse sa ovom operacijom. Pakao… Ko si bre ti da ti da mi napraviš ovo sra*e u životu. Mrš mamu ti je*em, udaraj koga stigneš tamo. Osmana neka bije, rekla je Šavija, a onda ju je korisnik Tik Toka, sa kojim je vodila razgovor, upitao: “Je l tebe neko kontaktirao da se to ispegla van suda, da ga ne tužiš?”

– E, pa sad… ne mogu da ti kažem. Čitaj između redova – odgovorila je.

Nataša Šavija
printscreeen/tik tok

Šavija je nedavno govorila posljedicama i traumi.

– Deformisana sam za cijeli život! Ne znam da li će mi oko ikada izgledati kao prije. Kapak mi je nepomičan, a prije operacije je bilo još gore, nije se pomijerao ni kada sam prstom pokušavala da ga podignem. Moja porodica je doživjela još veći stres od mene. Uvijek sam bila jaka za sve što mi se dešavalo u životu – rekla je ona na početku obraćanja.

– Vjerujem da neću imati psihičke posljedice, barem se nadam… Vjerovatno ću se plašiti da izađem sama na ulicu, ali ću raditi na tome da vremenom ojačam. Jedino što želim u ovom trenutku je da se sve vrati na staro i da opet izgledam kao prije, a da oni koji su mi ovo učinili budu adekvatno kažnjeni! Puno sam čitala o fizičkom i psihičkom nasilju, i shvatila da ovo što sam ja preživjela mnogo je gore od porodičnog nasilja – objašnjavala je Nataša tiktokeru poznatom pod nadimkom Makedonija u razgovoru na ovoj društvenoj mreži, pa se dotakla odnosa koji je imala s Stefanom Karićem prije nego što ju je pretukao.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS