calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući!

Premijera spota za pjesmu „Ja te želim takvu kakva jesi“: Neno Murić poklanja taktove za prvi ples

Objavio: RHT
01/08/2023 3:40 PM

Neno Murić, jedan od najaktivnijih i najtraženijih pjevača popularne muzike, predstavio je svoju novu pjesmu sa video spotom „Ja te želim takvu kakva jesi“, koja je inspirisana “prvim plesom”. Ideja je potekla od Veljka Lovčevića, uz kojeg Neno koautorski potpisuje stihove za ovu pjesmu.

-Često nastupam na vjenčanjima i prvi ples mladenaca doživljavam kao vrhunac ovog čina. Želja mi je bila napisati stihove kroz koje će zaljubljeni par tih nekoliko minuta intime i bliskosti, dok plešu pripijeni jedno uz drugo, ispuniti izjavama ljubavi. Dugo sam tragao za takvom pjesmom, razmišljao o tekstu, onda se desio Veljko Lovčević koji mi je svojim idejama pomogao da napišemo jednu ovakvu priču-istakao je Neno Murić.

-Mislim da je jedan od najvećih strahova mladih ljudi kada započinju romantičnu vezu ili ulaze u zajednički život sa osobom koju vole, upravo strah od toga da li će ih druga strana prihvatiti onakve kakvi jesu. To je bio moj lajt motiv dok je nastajala ova balada- dodao je Murić.

BONUS VIDEO:

Muziku za pjesmu potpisuju Neno Murić i Edvin Hadžić, koji je ujedno uradio aranžman i producirao pjesmu u studiju Modra rijeka. Gitare je svirao Dino Šukalo, dok je za prateće vokale bila zadužena Jovana Bojanić. Režiju video spota potpisuje Arnej Misirlić, a u spotu igraju Albina Huskić i Ivan Leonidović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS