calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati

“CILJ MI JE DA DOBIJEM GREMI!” Didi Janković progovorila o novom biznisu i velikim poslovnim planovima!

Objavio: RHT
30/07/2023 10:31 PM

Pjevačica Dijana Didi Janković pred premijernim kamerama otvorila je vrata svog kozmetičkog salona i tom prilikom progovorila o novom biznisu, muzičkim poduhvatima i velikim planovima, ali i podršci koju ima od svog supruga.

Foto: M.M./ATAImages

– Oduvijek sam željela da se bavim ljepotom i njegom žena, nisam mogla da stignem od turneja, putovanja, ali se našla prilika… Sve je skupo, potrudila sam se da sve bude ekskluzivno. Želim da moji pacijenti uživaju. Imam najstručniji tim u zemlji, moja doktorka ima preko 50 diploma. Ja se puno njegujem, ulažem u svoj izgled – rekla je Didi Džej u emisiji ”Premijera – Vikend specijal” i dodala:

– Biće radno, onda idemo u Njujork u studio. Čeka me mnogo događaja koje treba da posjetim – kaže pjevačica i dodaje:

Foto: ATAImages

– Puno mi znači podrška supruga i porodice. Ne sviđa mi se kako se predstavlja u medijima, da je stariji 20 godina od mene, da samo on zarađuje… Mi smo dugo zajedno, dijelimo sve na pola i sve je naše, isto kao i on zarađujem, trudim se. Nije tačno da me on finansira. To nije zaista tako. Trudim se da zarađujemo zajedno, sve dijelimo. Cilj mi je da jednog dana dobijem Gremi nagradu. Radim na tome, baš naporno. Ja sam veliki radnik i borac, bitno mi je da svaki dan radim bez obzira na sve. Isplatilo mi se, evo vidite dokle sam došla do sada. Na početku mi je bilo nezgodno, imam mnogo fanova i to mi baš znači – poručuje Didi.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/pink.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS