calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KĆERKA STANISLAVA KROFAKA VAN SEBE! Ne može više da podnese, hitno se oglasila zbog Maje, samo jedno izustila! Objavljena detaljna vremenska prognoza za vikend: Evo kakvo vrijeme možemo očekivati Asmin se izvinio Dušici, pa shvatio da je pogrešnoj osobi uputio izvinjenje i odmah ga obrisao! UEFA će žestoko kazniti turskog heroja nacije! JOŠ JEDNA BEBA U RIJALITIJU PRED SAMO FINALE?! Anita Stanojlović progovorila o trudnoći, Anđelo ne krije uzbuđenje… Stanari na Dobrinji u strahu od zaraznih bolesti: Na krovu zgrade prebrojano 200 mrtvih pacova! Kako su 1989. zamišljali da će kuće izgledati u 2024. godini: Nevidljiva moderna tehnologija NADICA ADEMOV POKAZALA TRUDNIČKI STOMAČIĆ: Pozirala u bikiniju pa pobrala komplimente ĐINA DŽINOVIĆ OBJAVILA ZNOJAV SELFI NAKON TRENINGA, MOMCI JE OBASIPAJU KOMPLIMENTIMA ŠAKO MUVA DJEVOJKU SA NASTUPA! Pjevač ponovo u centru skandala “Želim da te zagrlim” (VIDEO) EMA RADUJKO UŽIVA NA JAHTI SA FUDBALERIMA! Procurilo ko pjevačici pravi društvo (FOTO) MILICA TORODOVIĆ SE SKINULA I OBJAVILA INTIMNE FOTKE! Rastegla bikini, a onda šokirala sve, popustile joj kočnice nakon raskida (FOTO) U državi siromašnih i nezaposlenih: 800 miliona KM dali na klađenje Voditeljica ubijena pred svojim četverogodišnjim sinom, imala je 29 godina ZA 3 ZNAKA OTVARAJU SE SVA VRATA U NAREDNIH 6 MJESECI: Do kraja godine ogroman uspjeh, brdo para i strasti! Alka Vuica otkrila tajnu mladolikosti: To je ono što me pokreće

Snežana Đurišić iskreno o najtežem periodu: “Renovirala sam šupu i tu smo živjeli”

Objavio: RHT
30/07/2023 7:30 PM

Snežana Đurišić već duže vreme uživa u skladnoj vezi sa ginekologom Vanjom Miloševićem, ali ne krije da je njena prva i najveća ljubav, pokojni suprug Slobodan Gvozdenović.

Pjevačica rado dijeli priče o najlepšim trenucima koje je provela sa svojim suprugom. Sjeća se sa osmijehom na licu njihovih prvih zajedničkih dana, kada su se zaljubili i gradili svoj život zajedno.

Ne krije da je na početku braka sa Slobodanom imala veliku pomoć u kući.

-Udala sam se i ušla u kuću svekra i svekrve sa dva djevera i mužem, tu smo svi živjeli. Onda smo mi tu malo sredili, renovirali nešto što je bila ostava ili šupa, tu je bilo 30 kvadrata i tu smo se izdvojili. Imali smo svoj ključ, ali meni to baš nije odgovaralo jer sam ja kod svoje svekrve uživala, ništa nisam radila. Kad dijete plače, ja joj samo dam Maju i vratim se da spavam. E, onda kad smo se izolovali, to je bila moja kuća i morala sam sve da radim – ispričala je Snežana i dodala da njihov početak nije bio idiličan i da su se borili da srede svoj krov nad glavom.

Iako je bilo teških momenata po pitanju finansija, ljubav im je davala snage da istraju i u teškim trenucima.

– Moj muž je bio jako sposoban, pored toga što je svirao, bavio se i trgovinom i našao je na Dedinju jedan plac i neku blatnjaču i kupio to. To je koštalo 30 miliona, a mi smo u kući imali milion. Onda je nastao haos u smislu plaćanja i posla. Pri tom je tu bila zabranjena gradnja, ali da ne dužim tu priču, uspjeli smo da dobijemo dozvolu za gradnju kuće. Prihod nam je dnevno bio milion, a rashod milion i po i ušli smo u dugove- ispričala je u emisiji „Iz profila” i dodala da je smrt svog voljenog bio šok od kog dugo nije mogla da se oporavi.

Nakon gubitka supruga, Snežana je donijela odluku da proda vilu na Dedinju i na taj način se izmakne od svega što je podsjećalo na Slobodana.

– Mi smo tu kuću prodali kad je Marko imao udes, tad sam rekla: “Slušaj, mnogo sam ovdje plakala i hoću da se sklonim odavdje”, i to sam i učinila- rekla je Snežana.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS