calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

NOVI PROBLEM SA ZAKONOM Nakon skandala sa zapaljenim automobilom, Tijanu Ajfon zadesio novi problem!

Objavio: RHT
28/07/2023 5:30 PM

Tijani Ajfon zapaljen je automobil 10. jula u ranim jutarnjim satima, u Beogradu.

Incident se dogodio negdje oko 4 sata na Zvezdari, nedaleko od jednog tržnog centra.

Tom prilikom nepoznata osoba je u Tijanin automobil ubacila flašu sa zapaljivom tečnošću, a vozilo je nakon nekoliko minuta bilo u plamenu i šteta je bila velika.

Starleta se tri dana nakon incidenta oglasila, te se najprije zahvalila svima koji su bili uz nju.

– Želim da se zahvalim svim ljudima, porodici, pratiocima koji su bili uz mene od nedjelje kada se ono s*nje desilo. Hvala vam do neba svima na brizi. Hvala vam što ste me zvali i što ste brinuli, uopšte nije bila naivna situacija – istakla je ona, pa dodala:

– Meni je bio pakao u mozgu, bila sam bespomoćna i dva dana nisam mogla da spavam jer mi je samo ta slika bila pred očima jer sam ja sišla i ugledala svoj auto kako gori. Sada sam poslije tri-četiri dana konačno psihički malo lakše. Pomogli su mi prijatelji. Dobro sam i hvala vam do neba što ste bili uz mene, što ste me tješili i što ste mi pružili psihičku podršku. Dobro sam, da ne brinete – rekla je tada Tijana, a sada se oglasila sa novim problemom koji je zadesio.

Naime, Tijana je morala ponovo da polaže za vozačku dozvolu, jer joj je prethodna istekla.

– Vjerovatno će se sad mnogi šokirati otkud ja u autoškoli. E, dragi moji, ja sam imala šansu da polažem van Srbije prije 13 godina, ali ta dozvola mi je istekla i morala sam da polažem u matičnoj zemlji. Osobe koje su vozači godinama mnogo im je teže nego početnicima, ali mi je bilo prezabavno – podijelila je svoje iskustvo ona.

Podsjetimo, u jutru kada je zapaljen automobil, komšije je probudio vrisak Tijane Ajfon, koja je u panici dozivala pomoć.

Jedan od komšija je potrčao da ugasi vatru, a ubrzo su na lice mjesta stigli i vatrogasci koji su lokalizovali požar, a nakon toga je i policija obavila uviđaj.

(Alo)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS