calendar

Utorak 9. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DŽABA TI SVE KAD NE MOŽEŠ DA IMAŠ DJECU! Ivan Marinković “udario” Jelenu gdje je najviše boli, ovo niko nije očekivao! ŠOK NA KONCERTU DRAGANE MIRKOVIĆ! Pjevačica HITNO prekinula sve, u publici nastao OPŠTI HAOS zbog nje! (VIDEO) AKO BUDE IZABRALA NJEGA, OTKAČIĆEMO MI NJU! Brutalno oglašavanje člana porodice Mione Jovanović, šok obrt pred sam kraj rijalitija! Španija srušila Francusku i plasirala se u finale Evropskog prvenstva Potrošači u BiH najviše se žale na komunalne i telekomunikacijske usluge, na cijene gotovo niko Nekadašnja učesnica rijalitija iz Dubaija prenijela kokain vrijedan 63 miliona eura, “pala” na aerodromu Borac igra dvomeč od 1,7 miliona eura: Ovo je novac koji su osigurali Sarajevo, Velež i Zrinjski JELENA NASRNULA NA IVANA! Nakon skandala o prevari, obezbjeđenje munjevito uletjelo, haos epskih razmjera! MILICA MILŠA SE PREPOLOVILA! Glumica znatno smršala, pa objavila fotku u bikiniju, a komentari pohvale samo pljušte! (FOTO) Jednom miss, uvijek miss: Ana Mirjana Račanović i danas plijeni ljepotom Pokazao kako se Balkanci ponašaju u all inclusive hotelima, pa nasmijao internet: Sve smo mi to platili IZGUBILA SAM ŠEST GODINA SA NEKIM KO NIJE ŽELIO DJECU! Jelena Marinković šokirala prizanjem: Sada je sve gotovo! Bugarske pjevačice objavile pjesmu pod nazivom “Lepa Brena”, slušatelji poručili: Blago gluhima Grčka šokira cijenama: Korištenje peškira za plažu košta 150 eura ATRAKCIJA NA MEDITERANU: Đina Džinović kao morska nimfa! PROCURIO PRIVATNI SNIMAK JOVANE I ŽELJKA JOKSIMOVIĆA! Opustili se u bazenu, scene izazvale opšti haos! (VIDEO)

SKANDAL IZ PROŠLOSTI! ISPLIVALA EKSPLICITNA FOTOGRAFIJA BILJANE JEVTIĆ: Pjevačica u erotskom izdanju, sijevnula bradavica! (FOTO 18+)

Objavio: RHT
28/07/2023 4:50 PM

Na društvenim mrežama nedavno se pojavila fotografija poznate pJevačice, Biljane Jevtić, koja je izazvala pravu buru reakcija među njenim obožavaocima.

Ova kontroverzna slika nastala je prIJe više od trideset godina, ali se čini da je mnogi nisu vidJeli do sada, dok su je neki potpuno zaboravili.

Danas je Biljana Jevtić prepoznatljiva po svom staloženom i pristojnom imidžu, uvijek obučena sa ukusom i elegancijom. Njena karijera pjevačice i dalje traje, a popularnost je stekla ne samo svojim izvanrednim vokalnim sposobnostima, već i neprikosnovenom harizmom kojom osvaja srca publike.

Međutim, ovu poznatu damu, koja je danas već ušla u šestu deceniju života, mladi naraštaji možda ne pamte po njenim počecima u muzičkoj industriji. Naime, kada je započinjala svoju karijeru, Biljana je bila prava lepotica, a njen šarm i atraktivnost nisu prolazili neprimećeno. Ona je bila sinonim za seksepil i mnogi muškarci su obožavali da je prate i “trče” za njom.

Na fotografiji koja je sada postala viralna, mlađa verzija Biljane Jevtić ističe svoje obline i hrabro pozira sa naglašenim grudima i bokovima. U to vrijeme, takve provokativne fotografije nisu bile rijetkost, ali su itekako privlačile pažnju javnosti. Za potrebe raznih snimanja, Biljana se bez ustručavanja obnaživala, pa je stekla i nadimak “Biki Siki”.

Biljana Jevtić danas je ostavila taj kontroverzni imidž iza sebe i posvetila se svojoj muzičkoj karijeri i porodičnom životu. U skladnom braku sa kolegom Aleksandrom Ilićem, pjevačica uživa u sreći i ljubavi koju su izgradili tokom dugogodišnjeg partnerstva.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS