calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KĆERKA STANISLAVA KROFAKA POBIJESNELA Hitno se oglasila zbog Maje Marinković, poručila samo jedno ASMIN IZGLEDA DA JOŠ UVIJEK VOLI ANELI! Dušica Jakovljević mu otkrila detalje U TAJNOM RAZGOVORU pred suočavanje, on ostao bez teksta! EKSKLUZIVNO! KOJA STE GRČKA BOGINJA PREMA HOROSKOPU: Šta to imate zajedničko s čuvenim ženama iz mitologije Ša PREŠAO SVAKU MJERU! Krenuo da BACA STVARI, a evo šta mu je rekla Miona! (FOTO) “Čuvam to u sebi i BUKVALNO SE TRUJEM!” Gastoz zamuckuje i nervira se poslije BORAVKA U ZATVORU: Nešto mi fali, ne mogu da provalim ŠTA! MAJA I ZVANIČNO OBORILA REKORD! Ovo niko nikada nije uradio do sada! LJUBAVNI ŽIVOT U CENTRU PAŽNJE Tri godine od okrutnog ubistva Alme Kadić u Sarajevu: Suprug joj pucao u potiljak, sistem je nije zaštitio ŠA NAPUSTIO BIJELU KUĆU: Upao Mioni u toalet i napravio haos Iako pruge mnogi izbjegavaju: Novi modni trend na pomolu Ovo su najsrećniji dani u julu za svaki horoskopski znak “BILA SAM JAKO LOŠE!” Rada Vasić se oporavlja! Otkrila detalje BORBE SA RAKOM pa istakla: VIŠE SE BRINEM ZA RADETA! Aneli iznijela teške optužbe na Janjušev račun! STRAŠNI DETALJI Stanija i Asmin se BAŠKARE NA OBALI MORA! Skup šampanjac, večera, ruža: Ne mare za NEPRIJATELJE (FOTO) ČAK 14 TAKMIČARA JUTROS UDARENO PO DŽEPU U RIJALITIJU! “Bili smo SVE SAMO NE MUŽ I ŽENA!” Peja otkrio sočne detalje BRAKA SA ZLATOM: “Sami smo to UPROPASTILI!” Paprena cijena piva na ovogodišnjem Oktoberfestu u Minhenu

Prva noć Live Stage Festivala: “Zabranjeno pušenje”, “Divlje jagode” i “Aerodrom” priredili nezaboravne koncerte

Objavio: RHT
28/07/2023 8:20 AM

Na platou KSC Skenderija u Sarajevu sinoć je počelo 4. izdanje “Live Stage Festivala”, kojeg je otvorila kultna rok grupa “Divlje jagode”.

Publika je s izvođačima u jedan glas pjevala njihove brojne hitove, a prve večeri su održana čak četiri koncerta.

Da Sarajevo ponovo postaje centar muzičkih dešavanja dokazuje i to da je sinoć plato plato KSC Skenderija bio krcat.

Na sceni se pojavio i prvi pjevač “Divljih jagoda” Toni Janković kojeg je publika dočekala sa velikim aplauazom.

Pjevale su se dobro poznate pjesme “Šejla”, “Let na drugi svijet”, “Kiše jesenje”, “Jedina moja” i mnoge druge.

Nakon “Jagoda” na scenu je izašao Jurica Pađen i bend “Aerodrom”. Kako je poručio Pađen, iznenađen je da mlada publika zna pjesme koje su nasatale kada nisu bili ni rođeni.

Bend “Zračna kontrola” održao je kratak koncert.

Sjajnim nastupom “Zabranjenog pušenja” završena je prve noće festivala. Sejo Sekson je dobio i pojačanje, jer je sa njim pjevala nova članica benda Angie Zebec.

Danas od 20 sati nastupaju Van Gogh, Emir & Frozen Camels, Neno Belan, Bruhuuhu i Radno vrijeme, dok će gost večeri biti pobjednički bend italijanskog Prato festivala.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS