calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA U HOT IZDANJU! Una se utegla u minić i objavila vrele kadrove! (FOTO) Novak Đoković je proglašen za šampiona svijeta! SKANDALOZNO PONAŠANJE STANISLAVA! Gura psa, raskrinkano njegovo pravo lice, gledaoci traže kaznu! “ŽELJE MOG MUŠKARCA SU VAŽNE” Melina Džinović konačno riješila da progovori o svemu! SVE JE BILA PREVARA! Dragana Mirković se hitno oglasila i saopštila šokantne vijesti! Influenserka Tatjana Jo iskreno: Vodite računa kada ostavljate negativne komentare na društvenim mrežama to može biti jako OPASNO! SKANDAL! MAJA MARINKOVIĆ BILA INTIMNA SA OVIM UČESNIKOM U ŠTEKU?! Procurili šokantni detalji NUDI NAGRADU OD 25.000 EURA! Baka Prase se oglasio nakon što je pokraden, otkrio nove detalje pljačke Muškarac ušao u rijeku Drinu i nije izronio, na terenu policija i vatrogasci “ODGURNUO ME JE, UPLAŠILA SAM SE ZBOG MOG BIVŠEG SUPRUGA” Tamara Đurić o incidentu, otkrila javno ko je muškarac koji je napravio haos BAKA PRASE POKRADEN! Jutjuberu upali u kuću, policija hitno reagovala: “Šteta je 250.000 EURA, čuvao sam za spot sa Vojažem” BRUTALAN OBRT UOČI FINALA! Evo ko je nominovan za izbacivanje, nastao muk nakon što je voditeljica pročitala ime! Najsretniji dani u julu za svaki horoskopski znak KAĆA POKAZALA IZVAJANO TIJELU U KUPAĆEM! Pjevačica nestvarno zgodna, komentari se samo nižu! (FOTO) Iz štale na maturu: Učenica iz Srbije transformacijom oduševila regiju “AFERA JELENE I UROŠA JE NAMJEŠTALJKA, A OVO JE DOKAZ” Isplivao snimak Marka Đedovića, sve priznao: “E zato sam ja najbolji dosad”

“KĆERKA ĆE MI BITI SVJETSKA ZVIJEZDA, KAO I JA” Didi Džej ne prestaje da šokira: Svi brendovi me jure, odjeću dobijam za DŽABE!

Objavio: RHT
27/07/2023 9:22 PM

Pjevačica Dijana Janković, poznatija kao Didi Džej, odgovorila je na komentare da njen suprug finansira cijelu njenu karijeru.

– To su gluposti. Suprug i ja smo 11 godina zajedno i sve radimo zajedno i ništa ne dijelimo, sve je zajedničko.

Didi je naglasila da je u Americi za njom prava pomama:

Dijana Janković, Didi Džej
FOTO: KURIR TV

– Nedavno sam se vratila sa pet kofera više iz Amerike, jer sam svu odjeću dobila za džabe. Svi brendovi me jure.

Didi Džej
FOTO: PRINTSCREEN

Dijanina porodica ne voli da se eksponira u medijima, te je objasnila na kako je uspjela da odvoji privatni život od poslovnog:

– Moja porodica to ne želi, oni se ne bave javnim poslom. Oni žele normalno da žive, a i ja mislim da je to bolje za njih, ali oni me podržavaju u svemu. Što se kćerke tiče, ja sam sigurna da će i ona biti svjetski poznata, već želi da bude manekenka.

Kurir.rs/Blic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS