calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Elmedin intelektualac! Igramo igre, a vas dvije ovako učite! Ovo vam je kao škola, jer nema profesora koji ovo zna Dokazano! Znate li koja je najpopularnija poza u seksu? Boba Živojinović saslušan zbog prevare: Tereti se da je na prevaru “zaradio” 600.000 eura HYPE PAPARAZZO Milan Kalinić u JEKU priče o RAZVODU proveo noć OVDJE?! Napadnuta djevojčica u Trebinju, otac izjavio: U strahu smo Mama Džehva u suzama! Sin i snaha se preselili sa bebom u Dubai! Nakon priče da se Janjušev lokal zapalio: Provjerili smo sve, šta radi i šta je poručio Terzi? ŠOK Fatima tužna došla da se igra sa papagajem, suze same krenule! “UDALA SAM SE ZA ČOVJEKA KOJEG NAJVIŠE VOLIM” Mladenci ekskluzivno za Hype TV: “Odmah smo znali da je to to” Potresno oglašavanje trudne Milice Veličković! Njene riječi tjeraju suze na oči KRISTIJAN SAZNAO DA JE KRISTINA IMALA SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Evo kako je reagovao! Njegove riječi govore sve! Ljubav stanuje tu, ovo svi detalji početka ove velike ljubavi! Gastozz samo ima strah od Zvezdana? POZNATI STIGLI NA VJENČANJE ALEKSANDRE BURSAĆ! Pjevačice u izazovim kombinacijama, šokirale priznanjima! (FOTO) Sedam godina od smrti Donne Ares: Dostojanstvena i nepokolebljiva – Ja nisam ona što bi pala na koljena TERZINA LJUBAVNICA SE, BEZ SRAMA, JAVNO OBRATILA TRUDNOJ MILICI! Nakon što su ozvaničili vezu, Sofija poručila Veličkovićevoj samo jedno! KAKO JE NIJE SRAMOTA?! Ilda Šaulić pred solistički koncert! “Moj otac neće biti sa mnom fizički, ali će biti prisutan!”

ANA ĆURČIĆ PODRŽALA ANĐELU! Javno joj se obratila OVIM RIJEČIMA i pružila joj UTJEHU, pa ovo je PREOKRET GODINE!

Objavio: RHT
27/07/2023 6:36 PM

Anđela Đuričić tužila je Zvezdana Slavnića da je nad njom vršio krivična djela nasilje u porodici i nanošenje lakših tjelesnih povreda.

Ana Ćurčić i Anđela, Foto: Instagram, Antonio Ahel/ATAImages

Za domaće medije se povodom ove teme oglasila i Zvezdanova bivša, Ana Ćurčić. Ona je istakla da je upozoravala Anđelu da će doći do fizičkih obračuna. Ona je zaboravila na sve njihove nesuglasice i pružila podršku Anđeli u ovoj borbi.

Ana Ćurčić
FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE

– U startu želim izuzeti Anđelin i moj odnos kakav je bio u Zadruzi i želim je gledati kao žena ženu. Pričala sam i unutra Anđeli o tome, i znala sam šta je čeka, jer sam ja godinama bila na njenom mjestu. Zbog toga sam joj i više puta rekla samo ti njemu vjeruj. Došlo je do toga da cijela moja istina kroz koju prolazim medijski linč mjesecima, a prevrće se u laži, stane na put. Pa mi je drago što je podnijela krivičnu prijavu, jer se nasilju tako i staje na put – govori Ana za “Republiku”.

– Krivo mi je što mi narod, zadrugari, a i ona sama, nisu povjerovali odmah, nego se moralo desiti, da ona ovo doživi. Još jednom ću reći, niste bili u mojim cipelama i ne daj Bože da ih bilo koja žena oboju – govori Ana.

– Moja krivična prijava protiv Zvezdana Slavnića je još uvijek u toku, iz razloga što je bilo jako puno nasilja u ova četiri i po mjeseca i detaljno se radi na svakom dokazu o njegovom nasilju. Moji advokati i ja se nadamo da ćemo u toku sljedeće nedjelje, završiti sve to, pa ću vas obavijestiti o svim detaljima – rekla je Ana.

Anđela Đuričić
FOTO: PRINTSCREEN

– Ja moram još jednom da naglasim, da svi ženama koje su žrtva porodičnog nasilja i bilo kog nasilja nad njima, pružam podršku i naglašavam da nasilje ne smiju da trpe i da uvijek prijave – rekla je Ana Ćurčić.

BONUS VIDEO:

Kurir / Republika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS