calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ZA 3 ZNAKA OTVARAJU SE SVA VRATA U NAREDNIH 6 MJESECI: Do kraja godine ogroman uspjeh, brdo para i strasti! Alka Vuica otkrila tajnu mladolikosti: To je ono što me pokreće Taksista koji je udario vozača romobila “napuhao” 1,4 promila “Aneli mi je BOLJA od Stanije! Čujem se sa njenom majkom!” EKSKLUZIVNO! Nada Macura podržala kontroverznu Ahmićevu! (VIDEO) “NIŠTA MI SE NE SVIĐA” Tanja Savić brutalno iskrena o Cecinom i Vojaževom duetu, žestoko oplela! (VIDEO) Hasan Salihamidžić operisan u Minhenu: Popularni Braco dobio novi kuk Ekskluzivno otkrivamo: Aca Amadeus se odlučio za šokantan potez! Nećete vjerovati šta je ovog puta uradio! (FOTO) Jeste li bijesni zbog novih čepova: Svi pogrešno otvaramo nove eko-boce, evo kako treba HITNO OGLAŠANJE SESTRE MIONE JOVANOVIĆ: Udarila Ša tamo gdje ga najviše boli, pa najavila ljetovanje u Selcetu… Novak nakon tri sata muke uspio da pobijedi Škota! Neugodan trenutak na aerodromu: Vjetar podigao haljinu Lauren Sanchez i sve otkrio KĆERKA STANISLAVA KROFAKA POBIJESNELA Hitno se oglasila zbog Maje Marinković, poručila samo jedno ASMIN IZGLEDA DA JOŠ UVIJEK VOLI ANELI! Dušica Jakovljević mu otkrila detalje U TAJNOM RAZGOVORU pred suočavanje, on ostao bez teksta! EKSKLUZIVNO! KOJA STE GRČKA BOGINJA PREMA HOROSKOPU: Šta to imate zajedničko s čuvenim ženama iz mitologije Ša PREŠAO SVAKU MJERU! Krenuo da BACA STVARI, a evo šta mu je rekla Miona! (FOTO) “Čuvam to u sebi i BUKVALNO SE TRUJEM!” Gastoz zamuckuje i nervira se poslije BORAVKA U ZATVORU: Nešto mi fali, ne mogu da provalim ŠTA!

Otkriveni novi detalji smrti Ksenije Pajčin: Filip je zvao produkciju i imao jedan zahtjev!

Objavio: RHT
24/07/2023 3:19 PM

Ksenija Pajčin tragično je nastradala 16. marta 2010. godine kada ju je u njenom stanu u Nikšićkoj ulici usmrtio dečko Filip Kapisoda, koji je potom izvršio samoubistvo

JAKA SIMBOLIKA BROJA 40 Otkrivamo nove detalje smrti Ksenije Pajčin: Filip je zvao produkciju i imao je jedan zahtev!
Foto: Printscreen

Sada je internetom počeo da kruži snimak posljednjeg pojavljivanja Ksenije i Filipa, a tom prilikom Kapisoda je ušetao u studio i unio cvijeće pjevačici koju je usmrtio nakon samo 48 sati. Kako “Alo” saznaje, ljudi koji su radili u emisiji “Ništa za sakriti”, čiji je gost bila Pajčinova, nisu ni slutili da će doći do tragedije.

Foto: Printscreen

-Emisija u kojoj je gostovala zvala se „Ništa za sakriti“. Tada je Filip zvao produkciju kako bi ušao u studio da joj pokloni cvijeće. Djelovao je kao najzaljubljeniji čovjek, niko nije slutio da će se to desiti. Nakon dva dana ju je ubio i vlasnici projekta odlučili su da odlože emitovanje – rekao nam je dobro upućen izvor, i dodao:

-Tek nakon 40 dana je sadržaj emitovan iz poštovanja prema pjevačici. Inače, to je bila posljednja u nizu 40 epizoda serijala emisije.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS