calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju!

MAJA SPREMILA 4.000 € ZA NOVU OPERACIJU: Ide “pod nož” prije ulaska u Zadrugu 7

Objavio: RHT
24/07/2023 3:58 PM

Učesnica rijaliti programa “Zadruga” Maja Marinković planira da stavi implantate u zadnjicu.

Starleta je otputovala na Crnogorsko primorje, gdje će odmarati sedam dana, a po povratku će imati novu operaciju jer planira da s novom pozadinom uđe u “Zadrugu elita”!

– Maja već duže vrijeme planira da stavi implantate u zadnjicu. To je htjela i prošle godine, ali nije stigla zbog rijalitija, pa je riješila da se operiše ovog ljeta. Ona, inače, ne voli da trenira i da tako održava idealnu liniju, već joj je lakše da ode pod nož – kaže izvor i dodaje:

– Rekla mi je da će u gluteus da ugradi “okrugle silikonske implantate visokog profila”. Na taj način će njen uzak struk još doći do izražaja, kao i grudi, u kojima inače ima 750 kubika silikona. Ništa drugo ne želi na svom tijelu da mijenja i rekla mi je da će se nakon ove operacije zaustaviti, ali sa njom se to nikad ne zna…

Sagovornik otkriva da je Maja prije operacije pozvala drugaricu Tamaru Đurić, koja je zbog silikona u zadnjici prije nekoliko godina jedva preživjela!

– Tamara je imala komplikacije i jedva je preživjela tu operaciju. Ona zna ko su najbolji stručnjaci u Srbiji za te stvari, a kod koga ne treba da se ide. Zato je Maja riješila da se operiše kod doktora kojeg joj je preporučila Tamara – završava izvor.

– Tačno je da stavljam silikone u g*zu! Na odmoru sam sa drugaricom, pa kada se vratim, to ću da uradim. Na meni je sve savršeno odrađeno i ne krijem šta sam sve operisala. Čim povećam i podignem g*zu, više ništa neću operisati – rekla je Marinkovićeva.

– Protivim se toj operaciji, ali neka radi šta hoće! Uvijek sam je u svemu podržavao. Ako želi, može i mozak da operiše. Za mene je ona najljepša žena na svijetu i ponosan sam na svoje dijete. Smatram da joj ne treba ta operacija, ali ona će uvijek po svom uraditi – kaže Taki.

Ova operacija košta do 4.000 eura. Ukoliko se se povećava implatima je skuplja, dok ukoliko se radi masnim tkivom je jeftinije i iznosi oko 2.000 eura.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS