calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Elmedin intelektualac! Igramo igre, a vas dvije ovako učite! Ovo vam je kao škola, jer nema profesora koji ovo zna Dokazano! Znate li koja je najpopularnija poza u seksu? Boba Živojinović saslušan zbog prevare: Tereti se da je na prevaru “zaradio” 600.000 eura HYPE PAPARAZZO Milan Kalinić u JEKU priče o RAZVODU proveo noć OVDJE?! Napadnuta djevojčica u Trebinju, otac izjavio: U strahu smo Mama Džehva u suzama! Sin i snaha se preselili sa bebom u Dubai! Nakon priče da se Janjušev lokal zapalio: Provjerili smo sve, šta radi i šta je poručio Terzi? ŠOK Fatima tužna došla da se igra sa papagajem, suze same krenule! “UDALA SAM SE ZA ČOVJEKA KOJEG NAJVIŠE VOLIM” Mladenci ekskluzivno za Hype TV: “Odmah smo znali da je to to” Potresno oglašavanje trudne Milice Veličković! Njene riječi tjeraju suze na oči KRISTIJAN SAZNAO DA JE KRISTINA IMALA SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Evo kako je reagovao! Njegove riječi govore sve! Ljubav stanuje tu, ovo svi detalji početka ove velike ljubavi! Gastozz samo ima strah od Zvezdana? POZNATI STIGLI NA VJENČANJE ALEKSANDRE BURSAĆ! Pjevačice u izazovim kombinacijama, šokirale priznanjima! (FOTO) Sedam godina od smrti Donne Ares: Dostojanstvena i nepokolebljiva – Ja nisam ona što bi pala na koljena TERZINA LJUBAVNICA SE, BEZ SRAMA, JAVNO OBRATILA TRUDNOJ MILICI! Nakon što su ozvaničili vezu, Sofija poručila Veličkovićevoj samo jedno! KAKO JE NIJE SRAMOTA?! Ilda Šaulić pred solistički koncert! “Moj otac neće biti sa mnom fizički, ali će biti prisutan!”

Rialda sve priznala: Od rijalitija sam vratila dugove kamatašima!

Objavio: RHT
25/10/2021 9:30 AM

Bila sam u teškim situacijama, kasnila sam s plaćanjem kirije, gasili su mi Internet, bila sam u dugovima, pozajmljivala sam pare od kamataša.

Pevačica i učesnica rijalitija Rialda Karahasanović našla se u žiži javnosti nakon njenih tvrdnji da je pretrpela fizički napad od strane njenog bivšeg partnera, takođe rijaliti učesnika Kenana Tahirovića.

 

–  Nakon svega što mi se desilo fokusirala sam se na posao, odlučila sam da se bavim sobom – rekla je Rialda i osvrnula se na siromaštvo koje ju je zadesilo nakon razvoda od bivšeg muža Alije Lokvančića.

Printskrin

– U medijima se pojavio stari status mog bivšeg muža u kome on govori o novcu koji je ulagao u mene. On je to rekao u žaru svađe pre pet godina, kada smo se razvodili –  rekla je Rialda i istakla da za kriminalne radnje svog supruga nije znala sve do njegovog hapšenja.

 

–  Za optužbe da je makro i te ilegalne poslove saznala sam tek kada je Alija bio uhapšen. Ja sam ostala uz njega do trenutka dok nije izašao iz pritvora, čak smo se čuli sve dok nije završio celokupnu priču sa suđenjem –  rekla je pevačica i dodala da joj novac u vezi nije bitan što je “dokazala kada je sa bivšim mužem ostavila i njegovo bogatstvo”.

 

– Ja sam sav taj novac i način života ostavila i otišla iz kuće sa 50 maraka, odnosno 25 evra. Sve što sam danas, sama sam napravila. Naravno, pomogli su mi prijatelji i saradnici i hvala im na tome. Za ovih pet godina otkako sam se razvela bila sam u teškim situacijama, kasnila sam s plaćanjem kirije, gasili su mi internet, bila sam u dugovima, pozajmljivala sam pare od kamataša, ali sam se izdigla iz svega – priznala je Rialda i otkrila da je od honorara vratila dug kamatašima.

– Od Zadruge sam vratila sve dugove kamatašima. To je i bio jedan od motiva za učešće u rjalitiju.

AUTOR: TELEGRAF.RS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS